25 / 04 / 2024

kahramanmaraş batıpark spor salonu

kahramanmaraş batıpark spor salonu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi inceleme ve toplu temel atma törenine katılmak üzere Kahramanmaraş'a gelecek. Bakan Eroğlu 24 Kasım Pazar günü Batıpark Spor Salonu'nda temel atma törenine katılacak...

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Mardin'deki Kamor Parkı yaşam alanı ve spor kompleksi olacak!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, atıl haldeki 65 bin metrekarelik Kamor Parkı'nı yaşam alanı ve spor kompleksine dönüştürüyor...

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Kahramanmaraş Menzelet'e 3 yeni spor sahası!

Yatırımlarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet'e üç yeni spor sahası kazandırıyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

kahramanmaraş batıpark spor salonu Haberi

kahramanmaraş batıpark spor salonu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi inceleme ve toplu temel atma törenine katılmak üzere Kahramanmaraş'a gelecek. 


Bakan Eroğlu, 24 Kasım Pazar günü ilk olarak Batıpark Spor Salonu'nda saat 14.00’da düzenlenecek 19 tesisin toplu temel atma törenine katılacak. Ardından resmi ziyaretler gerçekleştirecek olan Bakan Eroğlu, daha sonra valilik toplantı salonunda il koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık edecek. Eroğlu’nun 25 Kasım Pazartesi günü şehirden ayrılması...