25 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı kararları

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı kararları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleşti. İşte gündem maddeleri...

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ocak, Şubat ve Mart Ayı tüm kiracılarının ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulayacak. 

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den çocuk kütüphanesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında yapımı süren yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Güngör, bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

Ankara Büyükşehir'den satılık 100 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazları arasında bulunan 96’sı konut, 4’ü iş yeri olmak üzere toplam 100 gayrimenkulünü sundu.  20 Şubat tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. ihaleyle konutlar kapalı zarf usulüyle satılacak. 

Ankara Büyükşehir konutları 20 Şubat’ta satışa çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, aralarında konut ve dükkanların yer aldığı toplam 100 gayrimenkulünü 20 Şubat'ta ihaleyle satışa çıkartacak...

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı kararları Haberi

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı kararları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dış gelen maddelerin gündeme alınması oybirliği ile kabul edilmesinin ardından gündem maddelerine geçildi.

Gündemin 1. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının, “Engelliler Şube Müdürlüğü” isminin “Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü” olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. Maddesinde Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının “Ödenek Aktarımı” ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinden 6. Maddesine kadar olan teklifler Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 7 ve 8. Maddeleri Hukuk Komisyonu Plan ve Bütçe Komisyonu ve Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonlarına havale edildi.

Gündemin 9 ve 10. Maddeleri Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 11. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının dolu kadro...