25 / 04 / 2024

kahramanmaraş Gayberli Mahallesi

kahramanmaraş Gayberli Mahallesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm gerçekleştirilen Gayberli Mahallesi'nde otopark düzenleme çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç söz konusu otoparkta incelemeler de bulundu.

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 1 Kasım'da!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Karamanlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye tam 20 bin metrekarelik arsa satacak! İhalesi 4 Ocak'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Önsen Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak'tan Kahramanmaraş'ta arsa fırsatı! 270 bin TL'ye imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş Onikişubat Fatmalı Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 10:10'da gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Barbaros'a millet bahçesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın Barbaros Mahallesi’ne millet bahçesi kazandırmak için çalışmalara başladı. Millet bahçesi inşaatı için çalışmaların kısa zamanda başlaması bekleniyor. 

TOKİ Kahramanmaraş 697 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Fatih Mahallesi'nde hayata geçireceği 697 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

TOKİ Kahramanmaraş'ta 697 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi 697 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yusuflar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Çalışmalar hakkında konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konutların kısa süre içerisinde sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

kahramanmaraş Gayberli Mahallesi Haberi

kahramanmaraş Gayberli Mahallesi



Devam eden çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapıların yıkılmasının ardından yerine otopark yaparak Kahramanmaraş halkının özlemle beklediği bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Kahramanmaraş’ta fay hattı üzerinde bulunan Gayberli, Hacıbayramveli ve Malik Ejder mahallelerinde sağlıksız yapıları ortadan kaldırıp, bu alanları halkın kullanımına açarak önemli bir kent dönüşüm hareketi sürdüren Büyükşehir Belediyesi, otopark yapımına start verdi.


Önemli bir dönüşüm          

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Erkoç yapılan çalışmanın gerçek anlamda bir kentsel dönüşüm olduğunu ifade etti. Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Erkoç, “Burada önemli bir kentsel dönüşüm yaşanıyor. Depreme dayanıksız bir bölgeydi burası. Aynı zamanda görüntü kirliliği oluşturan metruk haldeki bir alanı da...