25 / 04 / 2024

kahramanmaraş Onikişubat satılık gayrimenkul ihalesi

kahramanmaraş Onikişubat satılık gayrimenkul ihalesi

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Hacı Bayram Veli Mahallesi sınırları içinde yer alan gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Kahramanmaraş'ta 9.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 527 bin 905 TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta 21.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 21 milyon 408 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kahramanmaraş'ta 12.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 260 bin 988 TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş'ta 23.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Fatih Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 23 milyon 438 bin 628 TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

kahramanmaraş Onikişubat satılık gayrimenkul ihalesi Haberi

kahramanmaraş Onikişubat satılık gayrimenkul ihalesi

Onikişubat Belediyesi, Hacı Bayram Veli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 4915,76 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon 898 bin 912 TL olarak belirlenen gayrimenkul için ihale 19 Nisan'da yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Onikişubat Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Onikişubat Belediyesine ait ilimiz Hacı Bayram Veli Mahallesi 5678 ada 2 nolu parselde kayıtlı 4915,76 m2'lik tam taşınmaz 20/03/2018 tarihli ve 2018/318 sayılı Belediye Encümen kararına istinaden satılacaktır.

2 - İhale 19 NİSAN 2018 PERŞEMBE günü saat 14.00’da Akçakoyunlu Mah. Şekerdere Cad. No: 18/1 Onikişubat/Kahramanmaraş adresinde bulunan Belediye Hizmet Binamızın Encümen Toplantı Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca ''Açık Artırma Usulü İhale Yoluyla'' yapılacaktır.

3 - İhale ile satılacak olan taşınmazın Muhammen Bedeli 5.898.912,00 TL (Beş milyon sekiz...