28 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut son durumda

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut son durumda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü projesinde inşa edilen 95 konut ve 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilecek.

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hüseyin Saçaklıoğlu tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm rezerv konutları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar’da 17 bloktan oluşan 442 konut ve Saçaklızade rezerv alanındaki 3 bloktan oluşan 113 konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde evler teslim edilmeye başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saçaklızade'de inşa ettiği konutları teslim etmeye başladı.  3 bloktan meydana gelen projede 95 daire yer alıyor. 

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü projesinde inşa edilen 95 konut ve 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kahramanmaraş 113 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Saçaklızade (Fatih) Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 113 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 113 yeni konut müjdesi!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Saçaklızade (Fatih) Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 113 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman ilk sırada çıkan yapılardan olan Kahramanmaraş'ta bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, binanın yerine şehir meydanı yapılacağından bahsetti.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut son durumda Haberi

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut son durumda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşüm projesi tamamlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Onikişubat ilçesi Saçaklızade mahallesinde 15 bin metrekarelik alanda inşa edilen 3 bloğun yapım ve çevre düzenleme çalışmaları sona erdi. 95 konut ve 4 iş yerinin inşa edildiği projede anahtar teslimleri kısa süre içerisinde yapılacak.  Konu ile ilgili olarak İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Saçaklızade’de  yaşam merkezi inşa edildi. 

Belediye tarafından yapılan açıklamada,  “Büyükşehir Belediyesi olarak Tekke Kentsel Dönüşümü kapsamında Saçaklızade Toplu Konutları projemizde imalatlarımızı tamamladık. Geniş yaşam alanları, sosyal donatıları, çevre düzenlemesiyle bölgede önemli bir yaşam merkezi oluşturuldu. 95 konut ve 4 iş yerinin tapu ve tescil işlemleri devam ediyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla Tekke Kentsel Dönüşümü kapsamında hak sahiplerimize...