27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü projesinde inşa edilen 95 konut ve 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilecek.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşüm projesi tamamlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Onikişubat ilçesi Saçaklızade mahallesinde 15 bin metrekarelik alanda inşa edilen 3 bloğun yapım ve çevre düzenleme çalışmaları sona erdi. 95 konut ve 4 iş yerinin inşa edildiği projede anahtar teslimleri kısa süre içerisinde yapılacak.  Konu ile ilgili olarak İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Saçaklızade’de  yaşam merkezi inşa edildi. 

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Belediye tarafından yapılan açıklamada,  “Büyükşehir Belediyesi olarak Tekke Kentsel Dönüşümü kapsamında Saçaklızade Toplu Konutları projemizde imalatlarımızı tamamladık. Geniş yaşam alanları, sosyal donatıları, çevre düzenlemesiyle bölgede önemli bir yaşam merkezi oluşturuldu. 95 konut ve 4 iş yerinin tapu ve tescil işlemleri devam ediyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla Tekke Kentsel Dönüşümü kapsamında hak sahiplerimize konutlarını teslim etmiş olacak. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 


Geri Dön