25 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Tarihi Kapalıçarşı’da çalışan esnafla bir araya geldi. Yenişafak'ta yer alan habere göre;  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, esnaflara çarşıda devam eden çalışmalara yönelik bilgi verdi.

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı da dükkanlar tamamlanıyor! 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Güngör; “Kapalıçarşı esnafımızı ziyaret ettik, hayırlı işler diledik. Çarşımızda hem kuyumcu esnafımız hem geleneksel el sanatlarımızın olduğu, hem de yöresel ürünlerimizin ticaretinin gerçekleştirildiği alanlar var. Tarihi Kapalıçarşı’nın büyük bir kısmında restorasyon çalışmalarını gerçekleştirdik. Bir kısmında da devam ediyoruz” dedi.

Yıl sonuna kadar bitecek 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konuşmasında cephe iyileştirme projesi ile ilgili; özellikle bu yıl yapılan cephe iyileştirme projesi ile İş Bankası ve Ulu Camii arasındaki bölgeyi yı sonuna kadar bitireceğini dile getirdi.

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!


Geri Dön