23 / 04 / 2024

kale boya nasıl

kale boya nasıl

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre sunan Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı madde ve kokuları yok eden yenilikçi iç cephe boyası ‘Kalia’ ile temiz, ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor.

Boya nasıl seçilir? Boya seçerken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Evde değişiklik yapmanın kolay ve ekonomik bir yolu, duvarların veya tavanların renklerini değiştirmektir. Boya işlemine başlamadan önce, boyanacak yüzeyin durumunu dikkatlice değerlendirmek, başarılı bir sonuç elde etmek için önemlidir. Boya yaparken nelere dikkat edilmelidir işte yanıtları…

Kale Boya Kalia ile bahar havasını evinize getiriyor!

Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı maddeleri yok eden iç cephe boyası ‘Kalia’ ile tertemiz, ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Kale Boya İs7anbul Orion ile ışıltıyı mekanlara taşıyor!

Kale Boya, yıldızlardan ilham alan iç cephe boyası ‘İs7anbul Orion’un ışıltısı ve kumlu metalik dokusuyla mekanlara ve hayatınıza renk katıyor. İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor.

Kale Boya'ya RAF Yapı Malzemesi Ödülü!

Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Arkitera Ödülleri’nde İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde “RAF Yapı Malzemesi Ödülü” aldı.

Kale Boya binalara canlılık katıyor!

Doğanın en güzel renklerini şehre taşıyarak yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, uzun yıllar renkleri solmayan dış cephe boyaları ile binaların canlılığını koruyor.

Kale Boya, Kalia serisi ile ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor!

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre sunan Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı madde ve kokuları yok eden yenilikçi iç cephe boyası ‘Kalia’ ile temiz, ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor.

Sonbaharda evlerin dekorasyonu nasıl olmalı?

Cosmopolitan dergisi, sonabaharda evinizin dekorasyonunu nasıl değiştirebileceğiniz hakkında ipuçları verdi. Boya-badana işlerinden, koltuk seçimlerine, duvar kağıtlarından mutfak banyo tadilatlarına kadar geniş yelpazede dekorasyon önerileri sunuluyor.

Kredi borcu olan konut nasıl alınır?

Kredi borcu bulunan bir ev almak istiyorsunuz ama kredi borcu olan konut nasıl alınır bilmiyorsanız, haberimizi inceleyebilirsiniz...

Emlak beyan değeri nasıl hesaplanır?

Emlak beyannamelerinde belirtilen değer, emlak beyan değeri olarak nitelendiriliyor. Peki emlak beyan değeri nasıl hesaplanır, detayları...

Emsal kira bedeli nasıl hesaplanır?

Kira ücreti almadan tanıdığınızın kullanımına bıraktığınız konutunuza uygulanacak emsal kira bedelinin nasıl hesaplanacağını mı bilmiyorsunuz? Gelin emsal kira bedeli nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtını örnekler eşliğinde görelim...

Tapu işlemleri nasıl yapılır?

Herhangi bir gayrimenkul alım-satım işleminiz var. Daha önce hiçbir tapu işleminde bulunmayanlar için tapu işlemleri nasıl yapılır, araştırdık...

kale boya nasıl Haberi

kale boya nasıl

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim bünyesinde faaliyet gösteren Kale Boya, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleriyle, tüketiciler ve profesyoneller için her alanda kapsamlı çözümler sunmaya devam ediyor. Kale Boya, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği Kalia ile estetik bir görünüm kazandırdığı yaşam alanlarının havasını değiştiriyor.


Kalia ile ferah ve sağlıklı mekanlar

Kalia, içerisindeki fotokatalizörler sayesinde ışıkla aktif olarak hava ile duvar yüzeyine taşınan sigara dumanı, kalorifer isi gibi zararlı maddeleri parçalayarak yok ediyor. Böylelikle oda havasını temizliyor ve duvarların uzun süre temiz kalmasını sağlıyor. Küf ve mantar oluşumuna direnç gösterdiği için özellikle astım hastalığı olanlar için rahatlama sağlayan Kalia, içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle de binaların nefes almasını sağlıyor.  


Ayrıca üstün örtme gücüne sahip Kalia, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmadığı...