24 / 04 / 2024

Kale Kent fiyatlar

Kale Kent fiyatlar

Kampanyalı ödeme planı ile satışları devam eden Kale Kent Beylikdüzü'de peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Proje 1,471 daireden meydana geliyor. Peki Beylikdüzü Kale Kent ne zaman teslim?

Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor!

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Çukurambar Kale Ofis fiyatları!

Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Çukurambar Kale Ofis projesi 123 adet ofisten meydana geliyor. İşte Çukurambar Kale Ofis fiyatları...

Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Ankara Kale Ofis projesi 123 adet ofisten meydana geliyor. Peki Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor!

Toplam 123 adet ofisten meydana gelen Kale Ofis projesi 22 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Avrupa Konutları Kale 2 fiyatları!

İstanbul Cevizlibağ'da yükselen Avrupa Konutları Kale 2 fiyatları 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Nevadium Batıkent fiyatları!

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesi 10 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor. Nevadium Batıkent fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ankara Nevadium Batıkent fiyatları!

Ankara Nevadium Batıkent fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nevadium Batıkent projesi 2018 sonunda teslim ediliyor...

Daire Kartal Kale ev fiyatları!

Daire Kartal Kale ev fiyatları 335 bin TL'den başlayarak değişiyor. Daire Kartal projesi bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor...

TOKİ Erzurum Aşkale altgelir fiyatları!

TOKİ Erzurum Aşkale altgelir fiyatları 96 bin 650 TL'den başlıyor. Toplam 17 konutun satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varn vade imkanı sağlanıyor.

Kale Kent Evleri Fiyatlar!

Birinci etap hemen, ikinci etap ise bu yıl sonu teslim edilen Kale Kent Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor. Projede konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor.

Kale Kent fiyatlar Haberi

Kale Kent fiyatlar

"Beylikdüzü Kale Kent ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana geliyor.


Kale Kent Beylikdüzü kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatta, yüzde 24'ü 1 yıl sonra ödeniyor ve kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede yüzde 50 peşinatta ise kalan konut bedeli 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Gül İnşaat Kale Kent fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. İlk etabı 863, 2. etabı 608 daireden oluşan proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde, İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


Kale Kent Evleri yapay adalar, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortusu basamakları, sauna, su oyunları, fitness center, yürüyüş ve bisiklet parkurları, seyir terasları gibi sosyal imkanlara...