20 / 04 / 2024

Kale Mantolama 2016

Kale Mantolama 2016

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

TOKİ Erzurum Aşkale'de sözleşme imzalama dönemi sona erdi!

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesinde sözleşme imzalama dönemi 12 Ağustos 2016 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erdi.

Kale Mantolama'dan avantajlı ısı yalıtımı!

Kale Mantolama, kışın ısıtma, yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi!

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi 26 Eylül – 07 Ekim 2016 2016 olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı!

138 adet daireden oluşan projenin kura çekilişi 7 Eylül 2016 Çarşamba gününde yapıldı. TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı...

TOKİ Erzurum Aşkale kurası çekildi!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında 12 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında kura yöntemi ile satışa sunulan 138 adet konutun “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” çekildi.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekiliş sonuçları!

TOKİ'nin 138 konut olarak inşa ettiği Erzurum Aşkale projesinde başvurular 22 Ağustos – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında toplanmıştı. İşte, Erzurum Aşkale TOKİ kura çekiliş sonuçları...

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 2016!

138 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilen Erzurum Aşkale projesinde kura çekimi noter huzurunda gerçekleşecek. İşte, TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 2016...

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi 2016!

Başvuru döneminin sona erdiği projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi 2016...

2016 Erzurum Aşkale TOKİ Evleri kura çekimi!

Toplamda 138 adet dairenin satışta olduğu projede başvuru dönemi sona erdi. İşte 2016 Erzurum Aşkale TOKİ Evleri kura çekimi...

2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün sona ereceği projede başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor. Peki 2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Kale Yapı ile binalarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayın!

Kale Yapı'nın binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjide yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayan tasarımı ‘Kale Mantolama’, aynı zamanda yangın ve ses yalıtımına da katkıda bulunarak sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

Kale Mantolama 2016 Haberi

Kale Mantolama 2016

‘Kale Mantolama’ ile gerçekleştirdiği ısı yalıtımı sistemini, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisiyle sunan Kalekim; tüketici ve sektör profesyonelleri için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Kalekim’in ‘EPS’ ve ‘Taşyünü’ ile sunduğu ‘Kale Mantolama’ sistemi, uygulama sonrası hatalı çizim, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sağlıyor.


Yaz kış tasarruf edin

Binalarda tüketilen enerjinin yaklaşık yüzde 80’inin ısıtma-soğutma için harcandığını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kaliteli bir ısı yalıtımı sistemi, kışın olduğu kadar yazın da çok önemli katkı sağlıyor. Binaların soğutma maliyeti, ısıtma maliyetine göre daha yüksek olduğundan, mantolamayı sadece ısınma tasarrufu amaçlı düşünmemek gerekir. Kalekim olarak geliştirdiğimiz ısı yalıtımı sistemi ‘Kale Mantolama’ ile tüketiciler, konforlu bir yaşam standardına kavuştuğu gibi, doğalgaz ve elektrik faturalarında yüzde 50’ye...