24 / 04 / 2024

Kalebodur Vintage serisi

Kalebodur Vintage serisi

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Homend Vintage çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde yüzde 50'ye varan indirim! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Homend Vintage serisi çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde sepette yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Homend Vintage serisi ürünlerinin fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Kalebodur'dan Luxury Marbles serisi!

Yüzyıllardır seçkin mekânları süsleyen mermerin doğal görünümü, Kalebodur’un özel üretim teknolojisi sayesinde, doğadakine eş ve en gerçekçi desenlerle seramik karolara yansıyor.

Kalebodur C-Extreme serisi ile mekanlardaki görsel etkiyi zenginleşiyor!

Kalebodur’un, ahşap, traverten ve beton dokularını bir araya getirdiği ‘C-Extreme’ serisi, yarattığı sonsuzluk hissiyle mekan algısını yükseltiyor.

Kalebodur, Cotto Cemento serisiyle şıklığı evlere taşıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

Kalebodur, mermerin doğallığını Max Marmi ile sunuyor!

‘Yaratıcılığınızın yapı taşı’ sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, mermerin en doğal ve saf halini, yeni serisi Max Marmi ile mekanlara taşıyor.

Kalebodur, ‘Silver Stone’ serisi ile satışa çıkıyor!

Kalebodur, nitelikli ürün gamıyla mekanlara farklı bir boyut kazandırmaya devam ediyor. Kalebodur, ‘Silver Stone’ serisi ile yaşam alanları stilize etmeye hazırlanıyor..

Kalebodur ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar!

Kalebodur, ışık oyunları, geometrik desenler ve metalik geçişlere sahip ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar yaratıyor.

Kalebodur'dan yeni Provenza serisi!

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, nostaljik karoların yeni yorumunu ‘Provenza’ ile günümüze taşıyor. ‘Provenza’ serisi, günümüzün trend formu altıgeni, vazgeçilmez desenlerle buluşuyor.

Kalebodur Stromboli ile ferah ve dinlendirici mekanlar!

Kalebodur’un yeni serisi ‘Stromboli’, farklı renk ve yüzey alternatifleri ile birlikte, natürel dokusu ve her kullanım alanına uygun doğası sayesinde, hem mimarlar hem de tüketiciler için modern çözümler sunuyor.

Kalebodur Cotto Cemento ile açık mekanlarda natural yüzeyler!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile açık havadaki yaşam alanlarını stil sahibi mekanlara dönüştürüyor. Cotto Cemento, Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

Franke'den Trendline Vintage Serisi!

Franke, Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile canlandırıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış Franke, ürün gamına eklediği renkli ürünleri ile alışılmış ankastre çizgisinin dışına çıkıyor.

Kalebodur Vintage serisi Haberi

Kalebodur Vintage serisi

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor. 


Nitelikli ürün gamıyla yapılara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, ahşabın doğal görünümünü seramiğin sağlamlığıyla buluşturduğu Vintage serisini, şık mekanlar için ideal bir seçenek olarak sunuyor. 


Vintage serisi, ahşaptan gelen kaliteyi ve doğallığı bugünün modernliği ile buluşturuyor. Vintage serisinde sunulan 15x60 cm ebadındaki sırlı porselen karolar, her karoda değişen özgün tasarımlarla mekanlara zenginlik katıyor. Amerikan Cevizinin en güzel yansımasını mekanlara taşıyan seri, kullanıcıların, her gün doğanın tam içerisinde uyanmış gibi hissetmesini ve evinin şıklığını bir adım öteye taşımasını sağlıyor. 


Kızıl, açık ve koyu Amerikan Cevizi seçenekleriyle üretilen Vintage, sadece bugünkü trendi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda mekanlarda özel bir atmosfer yaratıyor. 10 milimetre kalınlığında,...