26 / 04 / 2024

kamik akçadırcı

kamik akçadırcı

Kayseri'de il genelindeki 62 maden sahasının ihale yoluyla özel sektöre açılacağı bildirildi.

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çadırcı tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Adıyaman OSB projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Adıyaman OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti TBMM'de!

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Çadırcı tarafından kuruldu. 

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyfun Ovalı tarafından kuruldu. 

Murat Kurum: Akıllı göz ile kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Artık bundan sonraki süreçte 'akıllı göz' diyeceğimiz sistemlerle birlikte kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız." dedi.

Çadirci Otomotiv Ithalat Ve Ihracat Limited Şirketi kuruldu!

Çadirci Otomotiv Ithalat Ve Ihracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Aydın     Çadırcı tarafından kuruldu. 

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri!

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri 60 ay vade farksız olarak yapılabiliyor. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

kamik akçadırcı Haberi

kamik akçadırcı

Sanayi ve Ticaret Müdürü Kamil Akçadırcı, kent sınırları içinde bulunan ve çeşitli nedenlerle hukuki duruma sona ermiş 62 maden sahasının, 5 Kasım 2007'de yapılacak ihale ile özel sektörün aramalarına açılacağını söyledi. Kayseri'nin maden çeşitliliği açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Akçadırcı şöyle konuştu:

"Kentteki maden zenginliğinin ve jeotermal kaynaklarının girişimciler tarafından işletilmesi, madenciliğin yüksek katma değer yaratan, sanayileşmenin temel girdilerini üreten, emeğin yoğun olduğu sektör olması nedeniyle kent sanayisinin gelişmesine ve kalkınmasına, işsizlik sorunun çözümüne önemli katkı sağlayacak, Kayseri'nin ticari hayatını da olumlu etkileyecektir. İlçelerde, kırsal kesimde yer alan madenlerin işletilmesi, bölgede dinamizm yaratacak ve iç göçü önlemiş olacaktır."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünce 5 Kasım 2007'de ihalesi yapılacak 62 maden sahasının ilçesi, maden...