26 / 04 / 2024

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 



EYT, KYK borç faizlerinin silinmesi, 2 bin lira ve altındaki alacakların tasviyesi ve vergi indirimi indirimi gibi düzenlemeler için artık gözler Meclis'e çevrildi. Bakanlığa talep yağarken, 100'e yakın düzenleme için torba yasa teklifi ikiye bölünüyor. İlk torba yasa teklifinde ise milyonların beklediği kritik düzenlemeler yer alıyor. İşte bu hafta içinde verilecek ilk torba yasa teklifinde yer alacak düzenlemelerle ilgili detaylar...

Meclis'te hareketli günler başlamakta. Milyonlarca vatandaş, AK Parti'nin hazırladığı düzenlemeler için geri sayıma başlamış durumda.
 
KYK borç faizlerinin silinmesinden EYT'ye kadar birçok önemli konunun yer alacağı torba yasası için Bakanlığa adeta talep yağmakta. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön