26 / 04 / 2024

Kamışoğlu Group

Kamışoğlu Group

Türk gayrimenkul firmaları Mütekabiliyet Yasası'nın avantajlarını anlatmak ve projelerini tanıtmak için Kuveyt'e gidiyor. Körfez ülkelerine sıcak satısın da yapılacağı 'Onur Ülkesi Türkiye' temalı fuara 18 Türk firması katılacak

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. Orhan Kavalcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Eyüp, Rami Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Ahu Orakçıoğlu evinin kapısını All Decor dergisine açtı!

Erkek giyim markaları Damat ve Tween’i bünyesinde bulunduran Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun eşi eski haber spikeri Ahu Tanrıkulu Beykoz Konakları’ndaki iki katlı villalarının kapısını All Decor dergisine açtı.

Tolga Bıyıklıoğlu MESA'ya geçiyor!

SİNPAŞ Group şirketlerinde 10 yılı aşkın süredir çalışan Tolga Bıyıklıoğlu geçtiğimiz günlerde SİNPAŞ'tan ayrılmıştı. Bıyıklıoğlu geçtiğimiz günlerde ortaklık yapısı değişen yabancı bir fonun satın aldığı MESA'ya geçiyor.

Kamışoğlu Grup yeni hizmet binasının açılışını yaptı!

Şehrin inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Kamışoğlu Grup, yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Kamışoğlu İnşaat ve Kamışoğlu Beton firmalarının birleşiminden oluşan Kamışoğlu Grup, yeni merkez yönetim binasına görkemli bir açılış düzenledi.

Kılıçoğlu Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlar!

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Projede teslimler 4 ay sonra gerçekleşiyor...

Kılıçoğlu Group 2015'e yeni projelerle giriyor!

Kılıçoğlu Group, Bostancı'da kentsel dönüşüm kapsamında konut projesi, Levent'te iş merkezi, Sarıyer'de rezidans gibi yeni projeleri ile büyümesine devam ediyor. Kılıçoğlu Group 2015'e yeni projelerle giriyor.

Kılıçoğlu Panaroma Life 4 ay sonra teslim!

Kılıçoğlu Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeİi daire konsepti ile sektörde fark yaratan Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Panaroma Life projesinin dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Kılıçoğlu Levent'te plaza projesine başlayacak!

Kılıçoğlu Group, Levent'te yeni bir plaza projesine başlayacak. 5 bin metrekarelik alanda yükselecek proje Nisan 2015'te start alacak..

Kılıçoğlu Group Mermerler Plaza’da sona geliniyor!

Kılıçoğlu Group’un 41 milyon dolarlık yatırımla Kozyatağı’nda hayata geçirmeye hazırlandığı ve LEED GOLD sertifikasını alan ve sivil kentsel dönüşüm örneği olarak gösterilen projenin iki bloğu bankalar ve restoranlara kiralanacak...

Kamışoğlu Group Haberi

Kamışoğlu Group

HER yıl Kuveyt'te düzenlenen 'Kuveyt Gayrimenkul Fuarı' yarın başlıyor. Kuveyt Ekonomi Bakanlığı tarafından eylülde yapılması planlanan ancak ertelenen fuara bu yıl Türkiye'den 18 firma katılıyor. 16-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek fuar Expocity tarafından ilk defa 'Onur Ülke Türkiye' temasıyla gerçekleştirilecek. 


Bu yıl 11. 'si düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren Inrema ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla katılacak firmalar arasında Emlak Konut GYO, Viatrans, GAP İnşaat, Sarp Group, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Tuğra Gayrimenkul, Kamışoğlu Group, Bodmm Ege Evleri, Cathay, ÖzkarÖzülke, Haliç Panorama, Yalova Park, Helis Yapı, Proje Beyaz ve AKS Yapı yer alıyor. DEİK ve Körfez'den yatırımcılann katılacağı fuarda sıcak satış da yapılacak. 


Yasayı anlatacaklar Her yıl 7 binden fazla katılımcıyı ağırlayan fuara, Umman, Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez...