26 / 04 / 2024

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 



Tahincioğlu Holding’in patronu Özcan Tahincioğlu’nun yeğeni, bünyesinde mücevher markaları Jival ve Mioru’nun olduğu, otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group’un eş başkanı İlyas Gençoğlu’nun oğlu Sercan Gençoğlu Mina Ekici ile evlendi. 

Posta Gazetesi'nden Halil Kalmuk'un haberine göre, çiftin ilk nikah, Moda’daki Fransız Kilisesi’ndeydi. Düğün ise Zincirlikuyu Zorlu PSM’de gerçekleşti. Milyon dolar değerindeki düğün için Zorlu PSM'e Fransız Versay Sarayı’nın bahçesi gibi düzenlendi. Zorlu PSM'nin koltuk, sahne, tuvalet ve kulisleri söküldü. 

 İlyas Gençoğlu nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Beyrut’tan getirtilen gerçek ağaç ve çiçeklerle donatıldı. Mina Ekici’nin 33 kiloluk gelinliği, paha biçilmez takıları, misafirlere ikram edilen menü, tek tek elde hazırlanan 1250 davetiye çok konuşuldu. Düğünde,  İstanbul Flarmoni Orkestrası, Ajda Pekkan, İngiliz bir grup, Burhan Öcal, Barbaros ve Mansur Ark sahne aldı.


 


Geri Dön