26 / 04 / 2024

mina ekici düğün

mina ekici düğün

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Mina Başaran'ın nişanlısından duygulandıran paylaşım!

Türkiye’yi yasa boğan jet kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı kazadan sonra ilk paylaşımlarını dün yaptı.

Mina Başaran'ın mezarı beyaz çiçeklerle süslendi!

11 Mart'ta İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran yaşasaydı bugün dünya evine girecekti. Başaran'ın düğün gününde mezarı aile tarafından beyaz çiçeklerle süslendi...

Özel jete Mina Başaran'ın adını yazdılar!

Başaran Holding'e ait uçağın düşmesi nedeniyle hayatını kaybeden Mina Başaran'ın adı MC Havacılık hangar binası binası ve bir özel jetin gövdesinde yazıldı.

Kenan Doğulu, Mina Başaran'ın düğün kaporasını iade etmedi mi?

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğünü 14 Nisan'da yapılacaktı. Başaran'ın düğününde Kenan Doğulu da sahne alacaktı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer mezarlığa güller bıraktı!

Başaran Holding patronu Hüseyin Başaran'ın kızı geçtiğimiz günlerde düşen jette hayatın kaybetmişti. Mina Başaran'ın cenazesi dün defnedildi. Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer bugün mezarlığa giderek,güller bıraktı...

Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları kapatıldı!

Dün düşen uçakta bulunan ve hayatını kaybeden Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın sosyal medya hesapları kapatıldı.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm hız kesmeden ilerliyor!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.  Ekici ''130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek'' dedi.

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm incelendi!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

mina ekici düğün Haberi

mina ekici düğün

Tahincioğlu Holding’in patronu Özcan Tahincioğlu’nun yeğeni, bünyesinde mücevher markaları Jival ve Mioru’nun olduğu, otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group’un eş başkanı İlyas Gençoğlu’nun oğlu Sercan Gençoğlu Mina Ekici ile evlendi. 

Posta Gazetesi'nden Halil Kalmuk'un haberine göre, çiftin ilk nikah, Moda’daki Fransız Kilisesi’ndeydi. Düğün ise Zincirlikuyu Zorlu PSM’de gerçekleşti. Milyon dolar değerindeki düğün için Zorlu PSM'e Fransız Versay Sarayı’nın bahçesi gibi düzenlendi. Zorlu PSM'nin koltuk, sahne, tuvalet ve kulisleri söküldü. 

Beyrut’tan getirtilen gerçek ağaç ve çiçeklerle donatıldı. Mina Ekici’nin 33 kiloluk gelinliği, paha biçilmez takıları, misafirlere ikram edilen menü, tek tek elde hazırlanan 1250 davetiye çok konuşuldu. Düğünde,  İstanbul Flarmoni Orkestrası, Ajda Pekkan, İngiliz bir grup, Burhan Öcal, Barbaros ve Mansur Ark sahne aldı.