25 / 04 / 2024

Kamp Armen ne zaman yapılacak

Kamp Armen ne zaman yapılacak

Hrant Dink'in de aralarında bulunduğu öksüz ve yetim çocuklara yuva olan Kamp Armen'in yeniden inşasına olanak sağlayan imar planı İBB Meclisi'nde kabul edildi.

Koç Üniversitesi 4 ek bina inşa ediyor!

2014'ten bu yana  Koç Üniversitesi'nin eğitim ve araştırma faaliyetleri alanında hizmet veren  Koç Üniversitesi Topkapı Kampüsü'ne 4 ek bina inşa edilecek. 

Kandilli'ye yapı laboratuvarı kurulacak!

İBB ile Boğaziçi Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Kandilli Rasathanesi kampüsüne yapı laboratuvarı kurulacak.

Kandilli Rasathanesi yapı laboratuvarı Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle inşa ediliyor!

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapılacak olan yapı laboratuvarının Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle inşa edileceğini açıkladı. 

İstanbul'da kentsel riskler için Yapı Laboratuvar Binası kuruluyor!

İBB ile iş birliği protokolü imzalayan Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsü'ne yapı laboratuvarı inşa edecek. Yapılacak laboratuvarda, kentleşme senaryoları göz önünde tutularak İstanbul’da gelecekte meydana çıkacak kentsel riskler değerlendirilecek.

Kandilli Rasathanesi'ne yapı laboratuvarı kurulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği protokolü imzalayan Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi Kampüsüne, yapı laboratuvarı inşa edecek.

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Okul kampüsüne yurtdışından yatırımcı ilgisi!

Antalya Koleji’nin 3 kampüsü, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, "3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu'' dedi.

DAP Nişantaşı projesinin ruhsatı alındı!

Dap Yapı tarafından Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'ne yapılacak olan projedeki 92 konut ve 1 ticari işletmenin ruhsatı alındı...

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Öğrencilerden Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi tepkisi! 

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsüne yapılmak istenen millet bahçesine üniversite öğrencileri tepki gösterdi. Öğrenciler tepkilerini sosyal medyada mesajlarında gösterdiler. 

Kuzey Cadde'de 50 cadde dükkanı bugün açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkanın açık artırma ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İkitelli Sağlık Kampüsüne komşu konumda bulunan projede metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

DKY Dragos satış ofisi!

DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Dragos projesi İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü'ne çok yakın mesafede inşa edilecek..

Kamp Armen ne zaman yapılacak Haberi

Kamp Armen ne zaman yapılacak

Gazeteci Hrant Dink'in de aralarında bulunduğu öksüz ve yetim çocuklara yuva olan Kamp Armen yeniden inşa edilecek. Tuzla Ermeni Yetimhanesi olarak da bilinen Kamp Armen'in yeniden inşa edilmesi için önünde engel kalmadı.


Kamp Armen 8 Nisan'da yeniden inşa edilmek üzere yıkılmıştıı. Kamp Armen'in imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliği ile kabul edildi. 


Kamp Armen değişen imar planı ile söz konusu bölgede Halk Eğitim Merkezi, bilgi-beceri-meslek edindirme kursları gibi eğitim yapıları kültür merkezleri, sinema-tiyatro-sergi-konser- konferans salonları, kültürel yapılar, sosyal yardım birimleri, kütüphane, yurt, huzurevi, yetiştirme yurdu, rehabilitasyon, güçsüzler evi gibi tesisler yer alabilecek.


Kamp Armen imar planına konut ve tivari birimler yer alamaz ibaresi...