20 / 04 / 2024

kamp evleri

kamp evleri

İngitere'de tasarlanan altı bin sterlin değerindeki evler, lüks arayışında olan kampçılardan büyük talep gördü. Evler, alıcıların isteklerine göre farklı şekillerde inşa edilebiliyor

İzmir Kampüslife Evleri'nde yaşam başladı!

Yita İnşaat ve Artim Grup ortaklığı ile İzmir ilinin Menemen ilçesine bağlı Seyrek bölgesine büyük değer katan ilk yatırım projesi olarak öne çıkan Kampüslife Evlerinde yaşam başladı. Kampüslife Evleri'nin anahtar teslimi törenle yapıldı.

Marka 333 Evleri!

Özdeker İnşaat imzası taşıyan proje İzmir İl'i Çiğli'de inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 148 bin TL'den başlıyor. Marka 333 Evleri Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın mesafede bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında olan projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi kapsmaında 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri iletişim!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçirilen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Evleri fiyat!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında olan projede daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. İş GYO Nef Inİstanbul Evleri fiyat listesi kapsamında 320 bin TL'den başlıyor.

1965 yılında Türkiye'de ilk defa portatif kamp evleri satışa çıkarılmış!

1965 yılında Türkiye'de ilk defa portatif kamp evleri satışa çıkarılmış. Kavak ağacından iki büyüklükte yapılan evler 3 bin 500 ile 2 bin 750 liraya satılıyormuş.

Dumankaya Kampüs'te fiyatlar güncellendi! 107 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Kampüs Evleri projesinde satışlar güncellenen fiyatlarla devam ediyor... Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı konut alıcılarına sunuluyor...

Adres Kampüs Evleri'ne zam! 51 bin liralık evler 53 bin lira oldu!

Dumankaya İnşaat'ın geçtiğimiz Şubat ayında satışa sunduğu Adres Kampüs projesinde konut fiyatlarına zam geldi!

Dumankaya Adres Kampüs Evleri Tuzla'da 603 lira taksitle!

Tuzla'da yükselen Dumankaya Adres Kampüs projesi; Kampüs Doğu ve Kampüs Batı'dan meydana geliyor. Kampüs Doğu'da 144 konut ve Kampüs Batı'da 134 konut yer alıyor

Kampüs Adres Evleri'nde 12 bin 750 lira peşinatla!

Adres Kampüs projesinde aylık taksitler 603 liradan, peşinatlar 12 bin 750 liradan başlıyor

Yüksek Vadi Evleri'nin kurucusu Kaya Tuncer'in eşi Mary Tuncer'den teşekkür!

Esbaş ve Mopsan şirketlerinin yönetim kurulu başkanı, Ege Serbest Sanayi Bölgesi, Uzay Kampı ve Yüksek Vadi Evleri'nin kurucusu Merhum Kaya Tuncer'in vefatına iştirak edenlere Kaya Tuncer'in eşi Mary Tuncer, teşekkür etti

kamp evleri Haberi

kamp evleri


İngiltere’de yaşayan Roger Hill, lüks arayışında olan kampçılar için evler tasarladı.


Altı haftada inşa edilen evler, kavisli tavana sahip. 2,5 metre x 3 metre ölçülere sahip evlerde ısıtma ve aydınlanma için elektrik prizleri bulunuyor.


Çift kişilk yatağın rahatlıkla sığabildiği evler, istenildiği taktirde ofis olarak da kullanılabiliyor.

Haberin devamı ↓reklam


Evler, alıcıların taleplerine göre farklı renklerde ve şekillerde inşa edilebiliyor.


55 yaşındaki Roger Hill, kardeşi Chris Hill ve iş ortakları Colin Hiscock ile bu evler üzerine çalışmalarını sürdürüyor.


DailyNews’a konuşan Roger Hills, “İnsanlara çadırda kalma zorunluluğunda olmadan doğa deneyimi kazandırdığı için bu evler üzerine yoğunlaştık”...