25 / 04 / 2024

kampanyalı konutlar Ortadoğu Grup

kampanyalı konutlar Ortadoğu Grup

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor.

Ortadoğu Grup'tan 10 yıl vade ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faiziyle!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasında 0.70 kredi faizi!

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyası sürüyor. 1.394 konutun bulunduğu Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Ortadoğu Resim İstanbul Konutları fiyat!

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başlangıç gösterdiği proje konum bilgisine göre Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Ortadoğu Resim İstanbul Konutları fiyat listesine göre daireler 233 bin 200 TL'den başlıyor.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Almanya ve Ortadoğu'dan gelen turist sayısı arttı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, ülkeye gelen Rus turist oranında yüzde 20 azalma olduğunu, buna karşın Almanya ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısının arttığını söyledi.

Ortadoğu Resim İstanbul'da 2 bin 619 TL peşinatla 222 bin TL'ye!

İlk etap teslimlerinin Aralık 2015'te ikinci etap teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanan Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Ortadoğu Group imzası taşıyor.

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde ilk etap Aralık'ta teslim!

Fiyatların 222 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Ortadoğu Group imzasıyla yükselen projede yüzde 1 peşinat veriliyor.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu Group Resim İstanbul'da 4 bin 288 TL peşinatla 2+1!

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde yer alan 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin peşinatları 4 bin 288 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

kampanyalı konutlar Ortadoğu Grup Haberi

kampanyalı konutlar Ortadoğu Grup

Ortadoğu Grup kampanyaları hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Emlak Konut’un 1 Ağustos’ta başlattığı kampanyaya  Ortadoğu Grup  da katıldı. Kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı alan Ortadoğu Grup, satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.


Kampanya kapsamında  Ortadoğu Grup  tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca 1.394 konutun bulunduğu Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor. 


Emlak Konut’un kampanyasını desteklediklerini ve eş zamanlı olarak  benzer bir kampanya başlattıklarını dile getiren  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “15 Temmuz darbe girişiminde tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç...