16 / 04 / 2024

kamu ihale tebliği nedir

kamu ihale tebliği nedir

Kamu ihale genel tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ bugünkü 30716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kamu ihale genel tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ detayları... 

Kamu İhale Genel Tebliğinde Değişiklik 2022!

Kamu İhale Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği bugünkü 31839 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu İhale Tebliği 2022!

Kamu İhale Tebliği bugünkü 31725 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kamu İhale Tebliği 2022...

Kamu İhale Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 2021!

Kamu İhale Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 2021 bugünkü 31675 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu İhale Tebliği!

Kamu İhale Tebliği bugünkü 31376 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ 1 Şubat 2021 tarihinde yürürlüğe girecek.

Kamu İhale Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Kamu İhale Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31376 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

COVID-19’un kamu ihale sözleşmelerine etkisi!

Ülkemizde salgın hale gelmeye başlamış olan koronavirüs kamu ihale sözleşmelerini etkiledi. Buna göre, mücbir sebebin varlığı yükleniciye süre uzatımı verilmesi veya yüklenicinin sözleşmeyi feshetmesi için tek başına yeterli olmuyor.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Kamu İhale Genel Tebliği'nde değişiklik!

Kamu İhale Genel Tebliği'nde değişilik yapılmasına dair tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

Kamu ihale genel tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ!

Kamu ihale genel tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ bugünkü 30716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kamu ihale genel tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ detayları... 

Kamu konutları 2018 yılı aylık kira bedelleri tebliği!

380 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu konutları kira bedeline 2018 zammı gelmiş oldu..

Gelir Vergisi Genel Tebliği 2017!

Gelir Vergisi Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile kira gelir vergisinde yapılan düzenlemeye açıklık getirildi..

Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 379!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan 379 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği ile Hazine taşınmazları bitki yetiştirmek için kiralanabilecek.. 

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:484!

Bugünkü Resmi Gazete'de484 Numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yayımlandı. Bu hüküm uyarınca yeniden değerleme oranı 2017 yılı için yüzde 14,47 (ondört virgül kırkyedi) olarak tespit edildi...

kamu ihale tebliği nedir Haberi

kamu ihale tebliği nedir

Bugünkü 30716 sayılı Resmi Gazete'de Kamu ihale genel tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ yayımlandı. İşte tebliğ esasları... 

KAMU İHALE GENEL TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ

MADDE 1 – 22/8/2009 tarihli ve 27327 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Kamu İhale Genel Tebliğinin 8.1.1 inci maddesinde yer alan “ve teyidinin” ibaresi “veya teyidinin” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2 – Aynı Tebliğin 8.1.2 nci maddesinde yer alan “ve teyidi” ibaresi “veya teyidi” olarak değiştirilmiş ve maddenin sonuna aşağıdaki cümle eklenmiştir.

“Sözleşme İmzalanmadan Önce Sunulacak Belgelerin Teyidine İlişkin Tablonun doldurularak sözleşme imzalanmadan önce idareye sunulması durumunda, söz konusu belgelere ilişkin değerlendirme, sunulan tabloda yer verilen bilgiler kullanılmak suretiyle EKAP veya kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının internet sayfası üzerinden ulaşılan bilgi ve/veya belgeler esas alınarak...