26 / 04 / 2024

kamu lojmanları konya

kamu lojmanları konya

Konya'da mülkiyeti hazine'ye ait 174 lojman 2 ile 16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunulacak...

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

İŞKUR: Kamu kurumuna deneyimli deneyimsiz daimi personel alımı yapılacak

Kamu kurumu ilanlarını araştıranlara yeni bir ilan duyuru açıklaması daha yapıldı. İŞKUR, Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları üzerinden Konya Çeltik Belediyesi’ne KPSS’siz personel alınacağı açıklandı.

Lojman satışından 1.1 milyar TL gelir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamuda tasarruf amacıyla satışa çıkarılan kamu lojmanlarından 1.1 milyar TL gelir elde edildiğini dile getirdi. 

İzmir'de 111 kamu konutu satışa çıkarıldı!

İzmir Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce Konak, Karşıyaka, Selçuk ve Karabağlar ilçelerinde bulunan 111 kamu konutu satışa çıkarılıyor. Lojmanların satışı 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek. 

Konya Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından, kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımında sona gelinen Konya Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

81 ilde 50 bin lojman satılacak!

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması kapsamında başlattığı çalışma kapsamında 81 ilde 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 bin lojman satılacak...

Lojman satışları yeniden başladı!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020'nin ilk yarısında bin 612 kamu konutu satıldı. Bakanlık askıya alınan satışlara yeniden başladı.

İş Bankası konut kredisi faizleri ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi için piyasadaki en uygun faiz oranlarından birini sunuyor. Banka ayrıca kamu lojmanları içinde düşük faizle kredi imkanı sağlıyor.

Milli Emlak ve bankalar arasında 'lojman kredisi' anlaşması!

Kamu lojmanlarının satışa çıkmasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile bankalar arka arkaya anlaşma yapmaya başladı. En uygun lojman kredisi hangi bankada?

2020'de 10 bin lojman satışa çıkacak!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020 yılı için 10 bin lojman için ihalesi hedefi var...

Lojman kredisinde oranlar yarışıyor!

Satışa sunulan kamu lojmanlarının ihaleleri devam ederken, bankalar da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile arka arkaya ‘kredi’ anlaşması yapıyor

İş Bankası lojman konut kredisi kampanyası!

İş Bankası kamu lojmanlarının satışında konut kredisi taleplerini 10 yıl vadeye dek aylık yüzde 0.95 faiz oranı ile karşılıyor...

kamu lojmanları konya Haberi

kamu lojmanları konya

Konya'da, mülkiyeti hazine'ye ait 174 lojman ihale ile satışa çıkartılıyor.

Dünya'da yer alan habere göre; Konya'da lojmanların satış ihaleleri, 2 ile 16 Mart 2020 tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İhale Odasında gerçekleşecek.

İhale Şartnameleri mesai saatleri içerisinde Konya Milli Emlak Dairesi Başkanlığında görülebiliyor.

Konya Çumra Belediyesi’nin gündeminde imar...