26 / 04 / 2024

kamyon şoförlüğü

kamyon şoförlüğü

Dünyada yaşanan pandemi süreci ekonominin dengesini de bozdu. Bu dönemde bazı meslekleri yapanların köşeyi dönmesi işten bile değil. Evet şoförlerden bahsediyoruz. Kamyon şoförlüğü mesleği tedarik zincirinde kritik bir role sahip ve bu işi yapanların yılda 1,5 milyon lira kazanması mümkün..

Son tarih 31 Mart! İmamoğlu duyurdu: İBB'ye işçi alımı yapılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan istihdam müjdesini paylaştı. İmamoğlu paylaşımında İETT şoförlüğü için 700 kişinin istihdam edileceğini açıkladı. İmamoğlu paylaşımında kadınların öncelikli olarak başvurmasını söyledi.

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Yılda bir buçuk milyon lira maaşla şoför aranıyor! İş ilanındaki detaylar şaşkına çevirdi! 200 bin lira da ikramiye

Dünyada yaşanan pandemi süreci ekonominin dengesini de bozdu. Bu dönemde bazı meslekleri yapanların köşeyi dönmesi işten bile değil. Evet şoförlerden bahsediyoruz. Kamyon şoförlüğü mesleği tedarik zincirinde kritik bir role sahip ve bu işi yapanların yılda 1,5 milyon lira kazanması mümkün..

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

Ankara Yenimahalle'ye yeni hizmet binaları!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Macun Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Akaryakıt İkmal Merkezi, Başşoförlük Binası ve Makine Parkı hizmete girdi

Sürücüler Ilgaz Tüneli'nden memnun!

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Sign of the City Awards 2016 jürisi bu yılın kazananlarını belirledi!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards'ın 9 Kasım'daki ödül gecesi için hazırlıklar sürüyor

Sign of the City Awards 2016 ödül töreni 9 Kasım'da!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards’ın 9 Kasım’daki ödül gecesi için tüm hazırlıklar sürüyor.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

Hasan Kosif'in otomobili motosikletle çarpıştı!

Kosifler Otomotiv’in ve Kosiler İnşaat'ın sahibi Hasan Kosif’in şoförlü aracı, önceki akşam Kuruçeşme’de bir motosikletle çarpıştı.

Trabzon Of Hükümet Konağı yıkıldı!

Trabzon Of İlçe Kaymakamı Eren Arslan’ın yoğun çabalarıyla ihalesi yapılan yarım asırlık Of Hükümet Konağı yıkılarak yerine akıllı bina yapılacak.

Kadıköy hafriyat kamyonu istilası altında!

Bağdat Caddesi'nde inşaatlar nedeniyle Kadıköy adeta hafriyat kamyonu istilası altında! Park halindeki araçları çizen kamyon şoförleri, bununla da yetinmeyip araç sahipleriyle kavga ediyor.

kamyon şoförlüğü Haberi

kamyon şoförlüğü

ABD'de nakliye sektöründe oluşan 80 bin kişilik kamyon şoförü açığı yabancı ülkelerden gelen şoförlerle doldurulmaya çalışılıyor. Pandemi döneminde dengesi bozulan taşımacılık sektöründe şirketler yıllık 95 bin ile 110 bin civarında maaş ödemesi yapıyor. Bu miktar Walmart'ta işe giren bir kamyon şoförünün sadece başlangıçta alacağı ücret olarak telaffuz ediliyor.

Pek çok Batı ülkesi, salgının başından beri tedarik zinciri sıkıntıları çekiyor. Amerika’nın en büyük süper market zinciri olan Walmart bu sıkıntıyı aşmak için kendi özel kamyon filosunu kurdu. Düne kadar kamyon şoförlerine yılda 87,500 dolar yıllık maaş veren şirket şimdi de kamyon şoförü bulamaz hale gelince çareyi maaşı yükseltmekte buldu. Dev şirket artık işe yeni başlayacak şoförlere 95 bin ile 110 bin dolar arasında maaş öneriyor.

KIDEME GÖRE DAHA FAZLA KAZANABİLİR

Şirketin ulaşımdan sorumlu...