07 / 05 / 2024

kanal istanbul kıyısı konutlar

kanal istanbul kıyısı konutlar

Uzun zamandır gündemde olan ve tartışmalar yaratan Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, projenin Marmara Denizi’nden giriş bölgesinde, Emlak Konut GYO'nun hayata geçireceği 5.785 konuttan ve 437 ticari üniteden meydana gelen konut projesinde düğmeye basıldı. 

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limana onay verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, İstanbul’un Karadeniz kıyısında inşa edilecek olan çimento limanı projesine bir buçuk sene sonra onay verildi. İşte ayrıntılar...

Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

İngiliz haber ajansı Reuters 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketlerinin ardından, İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir analize yer verdi. Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul uyarısı: Bu büyük bir tehdit!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'u bekleyen en büyük sorunlardan birinin çılgın proje olarak bilinen “Kanal İstanbul” olduğunu söyledi.

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul çıkışı!

TBMM Genel Kurulunda bakanlığın 2022 yılı bütçesi üzerinde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

kanal istanbul kıyısı konutlar Haberi

kanal istanbul kıyısı konutlar

Uzun zamandır gündemde olan ve tartışmalar yaratan Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, projenin Marmara Denizi’nden giriş bölgesinde, Emlak Konut GYO'nun hayata geçireceği 5.785 konuttan ve 437 ticari üniteden meydana gelen konut projesinde düğmeye basıldı. 

Kanal İstanbul manzarasına sahip bu konut projesinin 3 milyar 645 milyon 775 bin 648 Türk Lirası'na mal olması planlanırken, projenin kapalı inşaat alanı 1 milyon 68 bin metrekare olarak açıklandı. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Küçükçekmece Gölü'nün kıyı kısmında inşa edeceği Avcılar Firüzköy Projesi'nin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunun gerçekleştirildiği açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca askıya çıkarılan projenin tanıtıldığı bilgilerde, Kanal İstanbul projesi manzarası bulunan dev toplu konut projesine ilişkin detaylar belli oldu. 

5.785...