24 / 04 / 2024

Kanal İstanbul sitesi

Kanal İstanbul sitesi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından, Kanal İstanbul projesiyle ilgili web sitesinin yayına alındığı açıklandı. Fahrettin Altun, konuyla ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Kanal İstanbul ile entegre yapılar!

Kanal İstanbul'un amacı ne? Kanal İstanbul hangi yapılarla entegre edilecek? İşte tüm detaylar...

21 maddede Kanal İstanbul projesi!

Kanal İstanbul projesinin amacı ne? Kanal İstanbul güzergahı kesinleşti mi? Kanal İstanbul depremi tetikler mi? Kanal İstanbul'da kaza riski var mı? Kanal İstanbul yeraltı sularını ve balıkçığı nasıl etkileyecek? İşte tüm detaylarıyla Kanal İstanbul projesi...

İBB'den Kanal İstanbul'la ilgili yeni internet sitesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul'la ilgili bir açıklama yaptı. İmamoğlu, yaptığı paylaşımda “Kanal İstanbul ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz? Bu siteyi sizin için hazırladık” dedi.

Kanal İstanbul'un www.kanalistanbul.gov.tr sitesi açıldı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından, Kanal İstanbul projesiyle ilgili web sitesinin yayına alındığı açıklandı. Fahrettin Altun, konuyla ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Kanal İstanbul için skandal anket!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'bnin resmi internet sitesi üzerinden Kanal İstanbul ile ilgili bir anket yayınladı. İşte anketteki o sorular...

İBB’den 6 soruluk Kanal İstanbul anketi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir anket hazırladı. Projeyle ilgili 6 sorunun yer aldığı ankete sadece bir kez katılım sağlanabiliyor.

Kanal İstanbul, Boğaz'dan daha mı güvenli?

Kanal İstanbul'un "kanalistanbul.gov.tr" adlı internet sitesi yayına açıldı. Sitede yer alan bilgilere göre, 12 saat kuzey, 12 saat güney yönlü işleyecek kanal, olası en büyük depreme göre tasarlandı. İnşaat 5.5 yılda, proje ise 7 yılda tamamlanacak...

50 soruda Kanal İstanbul!

Kanal İstanbul projesinin sitesi açıldı ve cevapsız kalan bir çok soru cevabını buldu. Kanal İstanbul projesinin amacı nedir? Kanal İstanbul’un lokasyonu tam olarak  neresidir? Kanal İstanbul kaç yıl sürecek? Kanal İstanbul’un inşaat maliyeti nedir? İşte 50 soruda Kanal İstanbul...

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı!

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı. www.kanalistanbul.gov.tr'de Kanal İstanbul’a ilişkin proje detayları ve merak edilen sorularının cevapları yayınlanıyor. 

Kanal İstanbul, Yeni Dünyanın Yedi Harikaları listesinde!

Amerikan Huffington Post haber sitesi, dünyayı değiştirecek 5 projeyi tanıttı. Bu projelerden biri Türkiye'de. 'Kanal İstanbul’ projesi, Amerikan medyası tarafından ’Yeni dünyanın yedi harikaları’ listesinde yer aldı.

Avrupark Bahçekent www.avrupark.com web sitesi açıldı!

Avrupark Bahçekent www.avrupark.com web sitesi açıldı. Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede dairelerin alanları 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Kanal İstanbul süreci bir kaç ay içerisinde başlar!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ‘Çılgın Proje’ Kanal İstanbul’la ilgili “Birkaç ay içinde süreç başlayacak, projenin omurgası belirleniyor” dedi. Kanalın muhtemel güzergâhı ise Sazlıdere Barajı’nın çevresi...

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radara aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergâhı ile inşaatına başlanılan 3. Havalimanı'nın bulunduğu bölgeye yabancı akını var.

Kanal İstanbul güzergahından yabancılar toplam 2 bin dönüm arazi aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya, 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Yabancılar 2 bin dönümlük arazi satın aldı..

Kanal İstanbul sitesi Haberi

Kanal İstanbul sitesi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından, Kanal İstanbul projesiyle ilgili web sitesinin yayına alındığı açıklandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fahrettin Altun, https://kanalistanbul.gov.tr internet sitesinin yayına açıldığını açıkladı. 

Altun, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Altun, paylaşımında şunları söyledi: 

“Türkiye’yi ekonomik, ticari ve lojistik açıdan eşsiz bir konuma getirecek olan Kanal İstanbul hakkında merak edilen her şeyi https://kanalistanbul.gov.tr/tr internet sitemizde bulabilirsiniz. Kanal İstanbul’un yapım sürecini tüm şeffaflığıyla takip edebilirsiniz.”

İstanbul Boğazı’yla ilişkin bilgilere yer verilen Kanal İstanbul'un internet sitesinde, tarihte İstanbul Boğazı’nda meydana gelen gemi kazalarının yanı sıra, akademisyenler ve üniversitelerce Boğaza ilişkin yapılan fizibilite çalışmalarıyla ilgili infografikler ve bilgiler yer alıyor.

Kanal İstanbul maliyetini 12 yılda çıkaracak!

Kanal İstanbul projesi...