26 / 04 / 2024

Kanatçı Muhtar turizm yatırımları

Kanatçı Muhtar turizm yatırımları

Kanatçı Muhtar, Beylikdüzü'ndeki yıkılan restoran ve butik otelin yerine 36 katlı rezidans ve 350 yataklı bir iş oteli yapacak. Arsa üzerinde inşaat başladı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Vidinli Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vidinli Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Muhtar Vidinli tarafından kuruldu.

Mitto Turizm Otelcilik Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitto Turizm Otelcilik Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kanat tarafından kuruldu.

Sun Star Otelcilik Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Sun Star Otelcilik Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit  Muhtar ve Feride Muhtar ortaklığında kuruldu. 

1453 İstanbul İnşaat Turizm Nakliyat Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

1453 İstanbul İnşaat Turizm Nakliyat Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bugün Selen Kuruşkanat tarafından kuruldu.

Özfa Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özfa Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkür Kaya, Fatih Kanat, Saydakhmad Khalıfaev ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Kanatçı Muhtar'dan Beylikdüzü'ne 350 yataklı iş oteli!

Kanatçı Muhtar, Beylikdüzü'ndeki yıkılan restoran ve butik otelin yerine 36 katlı rezidans ve 350 yataklı bir iş oteli yapacak. Arsa üzerinde inşaat başladı.

Jame Jam Turizm Organizasyon Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jame Jam Turizm Organizasyon Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Hassan Sharıfıtorbatı tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Erkin Yalçın tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Bodik Otelcilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodik Otelcilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yılmaz ve Ahmet Yılmaz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi, Azadeh Rezazade Dochı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi Şehit Muhtar Caddesi'nde açıldı.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı restore ediliyor!

Kars'ta, Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda Kafkas Cephesi Komutanı olduğu dönemde kullandığı konak restore ediliyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kanatçı Muhtar turizm yatırımları Haberi

Kanatçı Muhtar turizm yatırımları

Her yıl çok sayıda kongre ve organizasyona ev sahipliği yapan İstanbul'da konaklama ihtiyacı artıyor. Bu durum iş oteli yatırımlarını cazip hale getirdi. 


Son dönemde özellikle havalimanı güzergahı üzerinde sayısı hızla artan oteller dikkat çekiyor. Avrupa Yakası'nda Avcılar'dan Büyükçekmece'ye kadar uzanan hatta özellikle E-5 kenarında iş oteli inşaatları artmaya başladı. Bu yatırımlardan biri de Kanatçı Muhtar olarak ünlenen Karslı işadamı Erkan Koçali'ye ait. 


Kanatçı Muhtar, Beylikdüzü'nde E-5 kenarında uzun yıllardır faaliyet gösteren lezzetiyle bilinen bir restoran. Büyük bir bahçesi de bulunan restoranın hemen yanında küçük bir butik otel de faaliyet gösteriyordu. 


Ancak yaklaşık altı dönümlük arazi üzerinde şu anda büyük bir inşaat başlamış durumda. 

Aynı bölgede ikamet eden ve restoranın müdavimi olan arkadaşımız Erkan Kızılocak'ın edindiği bilgiye göre, yıkılan restoran ve butik otelin yerine...