25 / 04 / 2024

kandıra konut fiyatları 2020

kandıra konut fiyatları 2020

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Konut fiyatlarındaki tırmanış satışları frenledi! Yabancıya konut satışı da yüzde 60 azaldı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ve kredilerdeki sınırlamalar konut iştahını da azalttı. Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancılara yapılan konut satışlarının da ilk 4 ayda yüzde 60 oranında azaldığı dikkat çekiyor.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 0,9 yükseldi!

İngiltere’de konut fiyatları, ülkede yaşanan ekonomik belirsizlikler ve piyasa gerilimlerine rağmen Ekim ayında yükseliş gösterdi.

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

Küresel konut fiyatları yerle bir oluyor! Sıra Türkiye'de mi?

Küresel konut piyasasında resmen alarm zilleri çalmaya başladı. Merkez bankalarının faizleri artırması, kredi faizlerini ve  konut maliyetlerini yükseltirken talebin de düşmesine neden oldu. Uzmanlar küresel konut fiyatları beklentilerini açıkladı. Peki küresel konut fiyatları düşecek mi? 

Konut krizinde dehşete düşüren rapor açıklandı: Kiralık konut fiyatlarındaki artış dudak uçuklattı

TÜİK, Türkiye’de yılda yüzde 21-22 kira artışı olduğunu açıkladı ancak piyasadaki oranlar kağıt üzerindeki oranların oldukça üstünde. Hükümetin konut kira artışlarına yüzde 25 sınırlama getiren yasasına rağmen İstanbul'da konut fiyatları 'barınma' krizini gündeme getirdi.

Moskova'da konut fiyatları yüzde 30 düşebilir!

Rusya'da Merkez Bankası'nın faiz kararını yükseltmesinin ardından konut fiyatlarına rağbet yaşanmıştı. Uzmanlar Rusya Moskova'da konut fiyatlarının düşüşe geçeceğini öngörüyor.

Dünya’da konut fiyatları yükseliyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, devam eden pandemi sürecine rağmen başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere dünya genelinde  otuza yakın şehirde konut fiyatlarının yüzde 10 nun üstünde yükseldiğini değerlendirdi...

Hangi bölgelerde konut fiyatları dudak uçuklatıyor?

Pandemide yazlık bölgelere talep artınca fiyatlar da yüzde 100’e yakın artmıştı. Sahil bölgelerinde yerel talebin yanı sıra konut alımı ile vatandaşlık hakkı kazanmak isteyen yabancılar da ağırlık kazanıyor. Gurbetçiler de kesin dönüş için sahil kentlerini tercih ediyor.

Almanya'da konut fiyatları tavan yaptı!

Almanya'da konut fiyatları tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse rağmen arttı. Fiyat artışına en büyük sebep düşük faiz gösterildi.

İngiltere'de konut fiyatları koronavirüse rağmen düşmedi!

Koronavirüs sebebiyle birçok sektör canlılığını kaybetti. İngiltere'de konut fiyatları virüse rağmen düşmedi. Londra merkezinde 1.5 milyon pounda ancak 100 metrekare ev alınabiliyor...

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

kandıra konut fiyatları 2020 Haberi

kandıra konut fiyatları 2020

Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa.com, Şile-Ağva-Kandıra güzergahı üzerinde bulunan arsa ve konutların satış fiyatlarında yüzde 68 artış olduğunu bildirdi.

Endeksa.com’un verilerine göre Şile’de konut fiyatları son 4 yılda  yüzde 36’lık bir artış gösterdi. İlçede, ortalama konut metrekare satış fiyatı 3 bin 713 TL, ortalama konut satış fiyatı 556 bin 950 TL, ortalama kira bin 273 TL iken konut yatırımının geri dönüş süresi 27 yıl. Konut imarlı arsa fiyatlarının son 4 yılda yüzde 30’luk artış gösterdiği ilçede, arsa ortalama metrekare satış fiyatı ise 742 TL olarak belirlendi.

Otoyol güzergahında ki Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde de konut fiyatlarındaki satış oranı son 4 yılda yüzde 68 arttı. İlçede ortalama konut metrekare satış fiyatı 2 bin 400 TL, ortalama konut satış fiyatı 288 bin TL, ortalama kira...