19 / 04 / 2024

Kandıra projeleri

Kandıra projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı.

Kandıra’da iki köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra’da yol yenileme uygulaması yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu mahallesi ile Hacımazlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu betonla kapladı.

Kandıra’daki Roman mahalleleri yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı iki mahalleyi baştan sona yeniledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra programı kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

Kandıra'ya OSB temeli atılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, merkezi hükümet tarafından ilçeye önemli yatırımlar yapıldığını söyledi. Bakan Işık, belediyeler tarafından yatırımlarla ilçenin çok daha güzel olacağının altını çizdi.

Kandıra sular altında kaldı!

Kandıra’da dün geceden bu yana etkili olan şiddetli yağış nedeniyle tedbir amaçlı Arıklar Barajı'nın kapakları açıldı. Barajdan bırakılan su sebebiyle Kandıra - Sakarya arasındaki dere yataklarındaki su seviyesinde yükselmeye başladı.

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek!

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek. Kocaeli Kandıra'nın sahil bölgeleri Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağtrganlı'nın 1/5000'lik imar planları onaylandıktan sonra bölgede arsalar 3 katı değer kazanacak.

Kandıra’da 2 bin 750 dönüm alana sulama kanalı inşa edildi!

Alt yapıdan çevre düzenlemesine yol yapımından malzeme desteğine kadar her alanda köyleri modern ve yaşanılır yerler haline getiren Büyükşehir Belediyesi köy üretimi için önemli olan sulama kanalları inşa etmeye devam ediyor

Kandıra'da hayata geçirilen 103 milyonluk yatırımlar tanıtıldı!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapımı süren ve toplam maliyeti yaklaşık 103 milyon olan vizyon projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru tarihleri!

TOKİ Kocaeli Kandıra projesindeki 50 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru tarihleri...

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden Kandıra'ya 13 proje!

Son yıllarda turizm, şehirleşme ve kültürel ürünlerin markalaşmasında önemli bir başarı elde eden Kandıra’yı, Kocaeli Üniversitesi mimarlık öğrencileri proje ve araştırma sahası olarak seçti. İlçede yapılan projeler hakkında bilgi alan öğrenciler, ayrıca ilçeye yönelik 13 projede sundu.

Kocaeli Kandıra’ya yeni yatırım müjdeleri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında kent genelindeki çiftçilere sertifikalı meyve fidanları dağıtıyor. Törene katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra için yeni yatırım müjdeleri verdi.

Kocaeli Kandıra TOKİ Konutları'nın sözleşmeleri imzalanıyor!

Kocaeli Kandıra 206 Konut Belediye Projesi kapsamında hak sahipleri, 19 aralık 2016 - 28 aralık 2016 tarihleri arasında gayrimenkul satış sözleşmelerini imzalayacaklar.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Kocaeli Kandıra'da yapılacak Sungurlu Barajı mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önderliğinde 27 milletvekili, Kocaeli Kandıra'da yapılması gündemde olan Sungurlu Barajı'nı meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Kandıra'daki 2B araziler ne olacak?

2/B arazilerinin köylüye verilmesi noktasında yaşanan sıkıntılara değinen Kandıra’ya bağlı Seyitaliler Mahallesi Muhtarı Ahmet Balık “Arazilerin ortalama 3/10 bin TL dönüme bedel isteneceği belirtiliyor. Bu bedeli köylü ödeyemez." dedi.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Kandıra'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin sahil köyleriyle ve geleneksel yapısıyla dikkat çeken Kandıra ilçesindeki birçok köy yolunda çalışma başlattı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kandıra projeleri Haberi

Kandıra projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin turizm merkezleri olan Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı. Turizm sezonu öncesi tamamlanması planlanan proje, 3.5 milyon TL’ye mal olacak.


KANDIRA’DA 3 ADET ARITMA TESİSİ


Geçtiğimiz yıllarda tamamladığı projeler ile Kandıra ve Karadeniz sahil şeridinde yer alan turizm merkezlerini sağlıklı altyapıya kavuşturan İSU Genel Müdürlüğü, bölgede Kandıra Merkez ve Cebeci’de İleri Biyolojik Atıksu Arıtma, Bağırganlı’ da da Modüler Atıksu Arıtma Tesisi ile hizmet veriyor. İşletmeye alınan tesisler ile Karadeniz’in kirlenmesinin önüne geçen Kurum, atıksuları vidanjörler ile arıtma tesislerine taşınan Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı altyapıya kavuşturmak için de proje hazırladı.



2...