28 / 03 / 2024

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat iletişim

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat iletişim

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Avcı tarafından kuruldu.

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dilhan Sonkaya ve Mahmut Sonkaya ortaklığında kuruldu.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Ahlatçı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Avcı tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

4m Turkuaz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4m Turkuaz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erzi tarafından kuruldu.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Harun Batuhan Ayaz, Hasan Ayaz ve Hüseyin Ayaz ortaklığında kuruldu. 

Twoheads Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Twoheads Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emre Recep Berber ve Furkan Avcı ortaklığında kuruldu.

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Rüstem Güney tarafından kuruldu.

Porsuk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Porsuk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Barış Polat ve Kadircan Aras ortaklığında kuruldu.

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Öner Kaya tarafından kuruldu.

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat iletişim

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Avcı tarafından kuruldu.

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...