20 / 04 / 2024

kanuni bulvarı ne zaman tamamlanacak

kanuni bulvarı ne zaman tamamlanacak

Kanuni Bulvarı kapsamında yapımı süren tünel inşaatları hızla ilerliyor. Boztepe, Beşirli ve Yıldızlı tünellerinin yapımları hızlı bir şekilde devam ederken Bahçecik Tünel inşaatına da 1 ay içinde başlanacağı belirtildi.

Trabzon Kanuni Bulvarı inşaatı sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 23.7 km’lik Kanuni Bulvarı’nda incelemelerde bulundu. Gümrükçüoğlu, Beşirli, Yıldızlı ve Boztepe tünellerini yapımlarının büyük bir hızla devam ettiğini kaydetti...

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? Özak GYO açıkladı!

Özak GYO İstanbul ili, Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216 AVM'nin 30 Eylül 2022 tarihli değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar ve değerleme raporu...

Bulvar Sefaköy fiyat!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilecek olan Boulevard Sefaköy projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar Sefaköy'ün fiyatları ne olacak? İşte Bulvar Sefaköy fiyatları...

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Modda Bulvar projesi ne kadar kazandırdı? 

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren köklü firmalardan Ontan inşaat, 2006 yılından bu yana Yerel ve Ulusal platformlarda, özellikle Ege Bölgesi'ne birçok ödüllü proje kazandırdığını ve Modda Bulvar'la bugüne kadar yüzde 50 prim yaptığını açıkladı...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

kanuni bulvarı ne zaman tamamlanacak Haberi

kanuni bulvarı ne zaman tamamlanacak


Kanuni Bulvarı kapsamında yapımı süren tünel inşaatları hızla ilerliyor. Boztepe, Beşirli ve Yıldızlı tünellerinin yapımları hızlı bir şekilde devam ederken Bahçecik Tünel inşaatına da 1 ay içinde başlanacağı belirtildi. 

Boztepe Tünel inşaatının Çukurçayır bölümündeki tünel açma çalışmaları sürerken, 3 gidiş 3 de geliş olacak olan 650 metrelik kısmının 50 metrelik bölümü delindi. Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, Kanuni Bulvarı kapsamında yapımı süren Boztepe Tünel inşaatının hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek çıkış yerinin Esentepe Mahallesi olduğunu belirtti. 

deliniyor İki tünel inşaatında yaklaşık 50 metre kadar delindiğini hatırlatan Çolak, "Üç gidiş üç de geliş olacak olan Boztepe Tünel inşaatında şu ana kadar 650 metrelik bölümünün 50 metresi delindi. 

Günde yaklaşık 3 metre kadar ilerleyen delme çalışmaları bu yıl sonuna kadar bitirilmesi...