29 / 03 / 2024

Kanuni Bulvarı nerede

Kanuni Bulvarı nerede

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi!

Bulvar 9 Sanayi nerede sorusunun yanıtı Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 113 ünite bulunuyor.

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Kanuni Bulvarı etap etap açılmaya başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon'da çalışmaların devam ettiği Kanuni Bulvarı alanında incelemelerde bulundu. Turhan, 'Trabzon Kanuni Bulvarı etap etap hizmete açılmaya başlandı.' dedi.

Prestij Park Bulvar nerede?

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Toplam 391 daire ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi MAKSEM ve OĞUZKAĞAN ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Kanuni Bulvarı nerede Haberi

Kanuni Bulvarı nerede

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde bulunan trafik yükünü rahatlatması planlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Akyazı kavşağından başlayan ve Erzurum yolunun Çağlayan kavşağında sona ermesi planlanan toplam uzunluğu 28 kilometrelik Kanuni Bulvarı'nın inşası sürüyor. Temeli 2011 yılında atılan Kanuni Bulvarı Projesi kapsamında anayol üzerinde 22 köprülü kavşak, bağlantı yolları üzerinde de 6 hemzemin kavşak yapılacak.

Proje kapsamında ayrıca toplam uzunluğu 6,4 kilometreye sahip 8 çift tüp ve 441 metre uzunluğunda 1 tek tüp, ana yolda toplam uzunluğu 6,24 kilometre 31 çift köprü ve kavşak kolları ile imar yolu bağlantılarında toplam uzunluğu 2,69 kilometre olan 24 tek köprü inşa edilecek.

Yolun tamamlanan bölümleri etaplar durumunda ulaşıma açıldı. Buna göre ilk...