26 / 04 / 2024

Kapadokya antalya uçuş

Kapadokya antalya uçuş

Muammer Sak: "Antalya-Kapadokya arası otobüsle yaklaşık 8 saat sürdüğü için bölgeye bu ilden gelen turist sayısı az oluyordu. Direkt uçuşların başlamasıyla Kapadokya bölgesinde ciddi manada canlılık olacağını söyleyebiliriz" dedi

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Antalya'da koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı!

Antalya’da Magydos Antik Kenti'nin bir bölümü yapılaşma nedeniyle koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Kovid-19 salgını Kaş'ta ev kiralarını uçurdu!

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

Antalya'da iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan emlakçı hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, otomobil ve emlak alım satım işiyle uğraşan Emrullah Oğrak iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi...

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

Kirası uygun diye tuttuğu ev başına yıkıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamına giren, Birol Durukan ile oğlu Sonat Durukan'ın oturduğu binanın üst 2 katının bir bölümü yıkıldı...

Antalya yabancıya konut satışında İstanbul’u solladı!

Yabancılara yapılan konut satışında rekor kıran Antalya, İstanbul’u solladı. Türkiye’de gayrimenkule en fazla yatırım yapan ülke ise Almanya oldu.

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.

Kapadokya antalya uçuş Haberi

Kapadokya antalya uçuş


Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin, Antalya Havalimanı'ndan Nevşehir'e başlayacak direkt uçak seferleriyle turizm pastasından alacağı pay artacak.


Yılda 2,5 milyondan fazla turistin geldiği Kapadokya'da, Göreme Açık Hava Müzesi, Paşabağı ve Zelve ören yerleri, Üç Güzeller, Uçhisar, Kaymaklı ve Derinkuyu yeraltı şehirleri ile Ürgüp ve Avanos, en fazla ziyaret edilen merkezler arasında yer alıyor.


Türkiye Seyahat Acente Birliği (TURSAB) Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Muammer Sak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kapadokya bölgesine sahil bölgelerinden direkt uçak seferlerinin başlaması konusunu 15 yıldır dile getirdiklerini ve bu yönde girişimlerinin olduğunu söyledi.


Uçak seferi olmadığı için Antalya'dan bölgeye gelmek isteyen turistlerin, 8 saat süren kara yolculuğunu tercih etmek zorunda kaldığını belirten Sak, "Nihayet bu sene amacımıza ulaştık. Antalya-Kapadokya seferleri 30 Nisan'da haftanın 5 günü karşılıklı...