24 / 04 / 2024

kapaklı belediye binaıs

kapaklı belediye binaıs

Tekirdağ 'a bağlı Kapaklı Belediyesi Şubat Ayı Meclisi ikinci birleşiminde Belediye Hizmet Binası' nın terasına kafeterya yapılması için binayı yükseltme kararı alındı.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

İmamoğlu duyurdu! İşte İstanbul’daki hasarlı ve ağır hasarlı bina sayısı!

Asrın deprem felaketini yaşayan Türkiye’de, büyük sarsıntının ardından en çok merak edilen şehir İstanbul için de ürküten bir uyarı geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehirde yıkılma tehlikesi bulunan bina sayısını açıkladı.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Kapaklı'da 157.2 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsayı 157 milyon 207 bin 840 lira bedelle satışa çıkardı.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Havsa'da belediye koronavirüs nedeniyle faaliyetini durduran esnafa kira yardımı yapacak!

Edirne Havsa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durduran esnafa 750 TL'ye kadar kira yardımı yapılacak.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Tekirdağ'da 20.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 20 milyon 841 bin 940 TL bedelle satışa çıkardı. 

Sakarya Büyükşehir kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde zarara uğrayan kiracılarından kira almayacak. Esnafa yönelik destek paketi kapsamında alınan kararla, Belediye kiracısı olan işletmelerin bu dönemdeki kira bedellerini almayacak...

Sakarya Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, belediye kiracısı olan, faaliyetleri durdurulan veya bulunamayan işletmelerin faaliyette bulunmadığı döneme ilişkin kira bedellerinin alınmamasının planlandığını açıkladı...

kapaklı belediye binaıs Haberi

kapaklı belediye binaıs

Kapaklı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 2'nci oturumu Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyelerinden 6'sının katılmadığı toplantıda İmar Komisyonu raporları görüşülerek karara bağlandı. Kapaklı Kaymakamlığının Hükümet Konağı Alanı talebinin Büyükşehire havale edildiği toplantıda, belediye hizmet binasının 3,5 metre yükseltilmesine karar verildi. 

Bir önceki oturumda İmar Komisyonu'na havale edilen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda ilk olarak Kapaklı Kaymakamlığımın Hükümet Konağı konulu yazısı görüşüldü. Komisyon, 512 ada 1 parselde bulunan Belediye Hizmet Alanı'nın imar tadilatı ile Resmi Alan olarak belirlenmesi ve Kapaklı Kaymakamlığfna tahsisi talebinin Büyükşehir Belediyesi'ne yapılması uygun görüldü. Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi. 

Toplantı, belediye hizmet binasının terasına kafeterya yapılması konusunun görüşülmesi ile devam etti. Bahse konu projenin hayata geçirilebilmesi için 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planında...