29 / 03 / 2024

Kapı Karaköy dekorasyo

Kapı Karaköy dekorasyo

Son dönemde İstanbul'un en popüler semtlerinden Karaköy'e yeni bir 'kapı' açılıyor. Karaköy'ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen Kapı Karaköy hizmete açıldı.

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortasklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Malatya Karaköy'e yeni cami inşa ediliyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan, Karaköy Mahallesinde inşaatı devam eden camide incelemede bulunarak, caminin yapımına destek vereceklerini söyledi.

Alarko GYO Karaköy Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Karaköy Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Deniz GYO Karaköy binasının 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Beyoğlu Kemankeş Mahallesi 94 Ada, 141 Parsel'deki Karaköy binasının 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Karaköy bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Karaköy bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Karaköy Limanı kapandı, Nuruosmaniye dükkanları boşaldı!

Nuruosmaniye'nin devasa ve şık mağazaları zor günler yaşıyor. Dükkanlar el değiştiriyor. Katlı binalarda boşluklar çok. Cadde esnafı, "Karaköy Limanı, kapandı, kruvazier turizmi bitti" diyor.

Karaköy'deki 20 yıllık Halkbank binası otel oluyor!

İstanbul Karaköy’deki Halkbank binasını 20 yıllığına kiralayan Taca İnşaat, binayı yenileyerek otel açmayı hedefliyor.

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10'a varan indirim!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor. 31 Ekim tarihine kadar yüzde 10’a varan indirim fırsatlarıyla, kapısını kapatanların aklı evinde ya da işyerinde kalmayacak!

Deniz GYO Karaköy'deki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasının değerleme raporunu yayınladı.

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10’a varan indirim fırsatı!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştirecek!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İstanbul Kurumsal Şube Müdürü Asena Güngör ve Değerleme Uzman Yardımcısı Doğukan Oto tarafından hazırlanan Karaköy – Galataport Etkileşimi sektör çalışmasını yayınladı..

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın temeli atıldı!

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temeli atıldı. 70 milyon TL’lik yatırım yapılacak projeyle, Türkiye-İran arasındaki ticaret canlanacak

Kapıköy Gümrük Kapısı'na OSB kurulması gündemde!

TOBB'un yenilediği Kapıköy Gümrük Kapısı, ticaretimizin İran’a ve Orta Asya’ya açılan kapısı olacak. 70 milyon dolar harcanacak proje sayesinde Van-İran sınırında ticaretin artması beklenirken, bölgeye yeni bir lojistik merkez ve OSB kurulması gündemde.

Kapı Karaköy dekorasyo Haberi

Kapı Karaköy dekorasyo

Son dönemde İstanbul'un en popüler semtlerinden Karaköy'e yeni bir 'kapı' açılıyor. Karaköy'ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen Kapı Karaköy, büyüleyici atmosferi, leziz atıştırmalıkları ve kokteylleriyle yeni bir deneyime davet ediyor. Tarihi boyunca birçok kültüre ev sahipliği yapan Karaköy, yepyeni bir mekanı daha bünyesine katıyor. Son dönemlerin en popüler semtlerinden biri olan Karaköy’ün ruhuna uygun olarak tasarlanan Kapı Karaköy, şık dekorasyonunun yanı sıra müzik seçimleriyle fark yaratmak istiyor. Misafirlerini 70’li, 80’li yılların yerli ve yabancı şarkılarıyla geçmişe götürmeyi hedefleyen mekân 180’e yakın farklı içecek çeşidinin yer aldığı mönüsüyle de dikkat çekiyor. 'Kapı' haftanın her günü 15:00 – 02:00 saatleri arasında açık...