27 / 04 / 2024

kapris otel saray odası

kapris otel saray odası

Kapris Otel Bayrampaşa'da devam eden 1 günlük saray odası alana 1 günlük saray odası ve umre seyahati kampanyası 28 Şubat 2013 tarihinde sona erecek...

Putin'in Sarayı denilen Gelencik'teki tesisin otel olduğu öğrenildi!

Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın 'Putin'in Sarayı' olduğunu ileri sürdüğü ve henüz inşaat halindeki tesisin otel olduğu öğrenildi. 

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Antalya Otel Sara 17,7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Alanya 1. İcra Dairesi tarafından Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Saray Mahallesi'nde yer alan Otel Sara 17 milyon 763 bin 449,20 TL bedelle satışa sunuluyor. 

İSTOÇ Saray AVM ve otel binası satılıyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifi'ne ait İSTOÇ Saray AVM ve otel binası teklif alınmak suretiyle satışa çıkarıldı. Teklif verme şartnamesi 24 Nisan'dan itibaren temin edilebilecek...

Kars Beylerbeyi Sarayı otel oluyor!

Kars Kalesi'nin eteklerinde yer alan Beylerbeyi Sarayı, restorasyonun ardından butik otel olarak turizme kazandırılacak

Trump, Beyaz Saray'ın yakınına otel açtı!

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Trump, Beyaz Saray’ın birkaç sokak yakınında bulunan otelinin açılışını yaptı.

Babacan Palace otel konforunu ev rahatlığıyla birleştirdi!

Babacan Yapı’nın Esenyurt’ta hayata geçirdiği, Babacan Palace, 298 bin liradan başlayan satış fiyatıyla lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor.

Irmak Grup 450 yıllık Kervan Saray’ı otel olarak inşa edecek!

İstanbul Başakşehir’de 650 konutluk proje yapan Irmak Grup, Küçükçekmece Gölü yanında bulunan tarihi Kervan Saray’ı yeniden inşa edecek. Saray yapıldıktan sonra iş oteli olarak kullanılacak.

Çırağan Sarayı İstanbul Belediyesi'ne devredilecek!

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş. İşte Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı haber...

1948 yılında Çırağan Sarayı İstanbul Belediyesi'ne devredilecek!

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması yanık haldeki sarayı devralacak olan İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş.

1946 yılında Belediye üç büyük otel yaptıracak!

1946 yılında İstanbul Belediyesi, şehrin otel ihtiyacını karşılayabilmek için üç büyük otel yaptırılacakmış. Çırağan Sarayı'nın otel haline getirilmesinden sonra Taksim ve Florya'da birer otel yaptırılacakmış.

Çırağan Sarayı otel oluyor!

1945 yılında Çırağan Sarayı'nın otel haline getirilerek istifade edilmesine karar verilmiş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1945 yılında Çırağan Sarayı otel haline getirilecek!

1945 yılında Vali Lütfi Kırdar, Çırağan Sarayı'ndan ne şekilde istifade edilebileceğini tetkikat yapmak üzere Paul Bonatz'ı ve Sedat Hakkı Eldem'i görevlendirmiş ve sarayın tamir edilerek otel haline getirilerek istifade edilmesine karar verilmiş.

kapris otel saray odası Haberi

kapris otel saray odası


Jetpa Holding'in hayata geçirdiği Kapris Otel Bayrampaşa'da yükseliyor. 1.300 adet saray odası, 234 özel saray odası ve 14 kral dairesinin bulunduğu Kapris Otel Bayrampaşa projesinde 6. ve 10. katlar arasında yer alan devremülklerin satışları gerçekleştiriliyor.


Kapris Otel Bayrampaşa'da 28 Şubat 2013 tarihine kadar geçerli olan, 1 haftalık saray odası alana, 1 haftalık saray odası ve çift kişilik umre seyahati kampanyası devam ediyor.


Kapris Otel Bayrampaşa'da 5 Haziran ve 6 Haziran 2013 tarihlerinde 1+1 günlük saray odası için ortalama 24 bin 364 lira nakit tutar ödeniyor. Kiralamaların firma tarafından yapıldığı Kapris Otel Bayrampaşa'da 7+7 gün saray odası alındığı takdirde, A tipi 3 kişilik bir oda için 174 bin 815 lira ödeniyor. 


Kapris Otel Bayrampaşa projesinin 2013 yılının sonunda bitirilmesi ve 2014 yılında hizmete...