19 / 04 / 2024

Putin'in Sarayı denilen Gelencik'teki tesisin otel olduğu öğrenildi!

Putin'in Sarayı denilen Gelencik'teki tesisin otel olduğu öğrenildi!

Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın 'Putin'in Sarayı' olduğunu ileri sürdüğü ve henüz inşaat halindeki tesisin otel olduğu öğrenildi. 



Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın, Rusya'nın güneyindeki Gelencik'te Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ait bir sarayın olduğu yönündeki iddiası ile ilgili tartışmalar devam ediyor.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Rossiya 1 televizyonuna konuşan müteahhit firmanın temsilcisi, 'saray' şeklinde belirtilen tesisin bir apart otel olduğunu ifade ederek, "Odaları, ortak bölgeleri, havuzu olan bir otel" dedi.

Tesisi ziyaret eden Rossiya 1 televizyonu muhabiri Aleksandr Rogatkin, Sputnik'e yaptığı açıklamada, otel sahibinden izin alarak tesisin içine girdiklerini belirtti. Otel sahibinin isminin açıklanmasını istemediği söylendi. 

Putin in Sarayı denilen Gelencik teki tesisin otel olduğu öğrenildi!

Otel sahibinin daha sonra basın toplantısı gerçekleştireceğini aktaran Rogatkin, "İçerisini gezip görmemize izin verdiler. Her yandan inceledik. Her yer beton. Henüz sıva bile yapılmamış" dedi. 

Muhalif Navalnıy'ın Almanya'dan Rusya'ya dönmeden hemen önce kaydettiği belirtilen 'Putin'in Sarayı' adlı videoda, Rusya liderinin Karadeniz kıyısındaki Gelencik'te 100 milyar rubleye (1.3 milyar dolar) saray inşa ettirdiği iddia edilmişti. 

Kremlin'den açıklama: Sarayın kime ait olduğunu açıklayamayız!

Vladimir Putin'den 1,4 milyar dolarlık saray iddialarına yanıt!


Geri Dön