27 / 04 / 2024

kar tüneli ihalesi

kar tüneli ihalesi

TCDD 4. Bölge Müdürlüğü, Kayseri Sivas ve de Sivas Samsun arasında kar tüneli yapımını 4 Ağustos saat 14.00'te Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Sivas'ta ihaleye çıkarıyor...

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Büyük İstanbul Tüneli ihalesi 2020'de yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştireceğimiz Büyük İstanbul Tüneli Projesi ihalesini bu yıl yapmayı planlıyoruz." dedi...

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

Gerede Tüneli’nde sona yaklaşıldı!

Tarım ve DSİ Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen toplam 31 bin 592 metre uzunluğu ile ülkemizin en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan ve Ankara’nın 2060 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Gerede Sistemi’nde sona geliniyor.

Çamlıbel Tüneli ihalesi mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tantavi Tüneli'ne ses bariyeri talebi!

Şile Otoyolu üzerinde bulunan Tantavi Tüneli çevresindeki evlerde oturan vatandaşlar gürültüye karşı ses bariyeri kurulmasını istiyor.

Karavanke Tüneli'ni Cengiz İnşaat yapacak!

Slovenya ile Avusturya ile sınırında bulunan Karavanke Tüneli'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon euro teklif veren Cengez İnşaat kazandı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesi yakında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için " Yakın zamanda ihalesini yapmış olacağız" dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde geri sayım başladı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018 yılında yapılacak. İhale için geri sayımın başladığı tünel ile iki kıta arasındaki geçiş süresi 5 dakikaya inecek.

Silvan Tüneli ihalesine ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silvan Tüneli ikmal ihalesi ile ilgili Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na 8 soru sordu..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili müjdel,  haberi verdi. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak. 

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli'nin ihalesi 27 Mart'ta!

İstanbul Boğazı’nın iki yakasını ilk kez karadan birleştirecek olan ve denizin 46 metre altından geçmesi planlanan yaya tüneli projesi, 27 Mart 2017'de ihaleye çıkıyor.

kar tüneli ihalesi Haberi

kar tüneli ihalesi

TCDD 4. Bölge Müdürlüğü, Kayseri Sivas ve Sivas Samsun arasında kar tüneli yapımını ihaleye çıkarıyor. Kayseri Sivas arasında kilometre 447+400, kilometre 448 + 210 DA TOPLAM L=12 Metre ve Sivas Samsun arasında kilometre 273 + 300 DE L=8 Metre kar tüneli yapımına karar verildi. 


Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak olan ihale kapsamında yer tesliminden itibaren tamamlanma süresi 70 takvim günü olarak belirlendi. 


İhalesi ise 4 Ağustos saat 14.00'te Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:2 Sivas'ta yapılacak. 


İhale ilanı


İHALE 

KAR TÜNELİ YAPIMI TCDD 4.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 18787


KAYSERİ-SIVAS ARASI KM 447+400, KM 448 + 210 DA TOPLAM L=12 METRE VE SİVAS-SAMSUN


ARASI KM 273 + 300 DE L=8 METRE KAR TÜNELİ YAPILMASI


T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İSLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TCDD) 4. BÖLGE YOL MÜDÜRLÜĞÜ


KAYSERİ-SİVAS ARASI...