26 / 04 / 2024

Karabağlar semt merkezi projeleri

Karabağlar semt merkezi projeleri

Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi.

Karabağlar Gençlik Merkezi 2.5 yılda tamamlanacak!

Karabağlar’da gençleri ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla projelendirilen Karabağlar Gençlik Merkezi'nde temel atma aşamasına gelindi.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Konak Aziziye Semt Merkezi tamamlandı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Aziziye Semt Merkezi'ni tamamladı.

İzmir Karabağlar'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 3 milyon 760 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

İzmir Karabağlar'da dönüşüm sürüyor!

İzmir Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatları çerçevesinde sürdürüldüğünü ifade etti.

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

İzmir Karabağlar imar istiyor!

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşümde Hak Arayanlar Derneği Başkanı Halil Ecevit, Karabağlar'daki kentsel dönüşümle ilgili olarak, açıklamalarda bulundu. Ecevit, bölge halkının imar istediğini belirtti.

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'i makamında ziyaret etti.

İzmir Aziziye Semt Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Semt Merkezi'nin yıl sonuna kadar tamamlayacak.

Karabağlar semt merkezi projeleri Haberi

Karabağlar semt merkezi projeleri


Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi. Sevitopu, "Yeni hayata geçirdiğimiz semt merkezimizle burada yaşayan insanlarımızla doğrudan iletişim kurarak, biraraya geleceğiz. Onlarla farklı etkinliklerde buluşacağız. Semt merkezinde çeşitli kurs ve eğitimlerle vatandaşlarımıza daha yakından hizmet vereceğiz. Bundan sonraki amacımız bütün mahallelere birer semt merkezleri kurmak" dedi.

Başkan Selvitopu bölge halkının sıkça sorduğu bölgede ve Karabağlar genelinde ki kentsel dönüşüm için açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasında yeni kurulacak hükümetle birlikte projelerin de net olarak ortaya çıkacağını belirten Selvitopu, "Bizim bakışımız bellidir, yerinde dönüşüm olmalıdır. Kimsenin yerinden yurdundan olmaması, hak ve adaletin sağlanarak herkesin kabul edebileceği bir proje ortaya konmalıdır. Vatandaşımızı hiçbir şekilde ranta kurban etmeyiz,...