25 / 04 / 2024

karabüke iki asansör yapıldı

karabüke iki asansör yapıldı

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Antalya Dostlar Sitesi’nin asansör beyin kartlarına haciz!

Antalya'da iki bloğu bulunan sitenin asansörlerine ait beyin kartları, 352 bin TL'lik borç nedeniyle haczedildi. Yaklaşık 25 gündür asansör kullanamadıklarını söyleyen apartman sakinleri, işlemin iptali için dava açtı.

Şişli Torun Center asansör kazası davasında son durum!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili eski TOKİ çalışanı 6 sanığın, "görevi ihmal" suçundan ikişer yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle yargılanmasına devam edildi

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Keçiören Subayevleri Mahallesi'ne yüzde 53 eğimli asansör yapılacak!

Devlet dairelerine gitmek için 4 km yürümek zorunda kalan Subayevleri sakinleri, yüzde 53’lük eğimi ile Türkiye’nin en uzun eğimli asansörü sayesinde yıllardır çektiği çileden kurtulacak.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

Karabük Belediyesi'nden Esentepe Mahallesi'ne asansör atağı!

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne çıkmak isteyen ve 100 metre uzunluğundaki merdiveni çıkmak zorunda kalan vatandaşların zorlanması nedeniyle belediye tarafından Dereevler mevkisine asansör yerleştirildi.

Fi Yapı asansör kazasında iki kişi tutuklandı!

İstanbul Esenyurt'ta 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasında ihmalleri görülen Fi Yapı Genel Müdürü Ferudun Yüce ve taşeron firma olan Bayram İnşaat'ın sahibi Muharrem Bayram, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karabük'te yüksek tepelerdeki mahalleler için asansör inşa ediliyor!

Karabük Belediyesi, yüksek tepelere kurulu mahalleye vatandaşların rahat ulaşması için 2 asansör daha inşa ediyor. Belediye tarafından yapımına başlanan 12’şer kişilik ve etrafı camdan 2 asansör, merdiven tırmanma çilesine son verecek.

ThyssenKrupp'ın TWIN asansörü Türkiye'de!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Türkiye’ye getirdi. ThyssenKrupp Asansör TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

ThyssenKrupp Asansör yeni sistemi TWIN'i tanıttı!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2015'te tanıttı. TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

Asansör İstanbul 2015 Fuarı 26 Mart'ta başlayacak!

İFO Fuarcılık tarafından AYSAD (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile iki yılda bir düzenlenen Asansör İstanbul Fuarı’nda 15’i Konya’dan olmak üzere yurt içi ve yurt dışından toplam 440 firma yer alıyor.

Bilirkişi: Torun Center'daki asansör basit bir yüke dahi dayanamazdı!

Eylül ayında 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan kazadan önce, nisan ayında da Erdoğan Polat isimli işçi asansörün yere çakılmasıyla hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili bilirkişi raporu, asansörün basit bir yükle bile düşeceğini gözler önüne serdi.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

karabüke iki asansör yapıldı Haberi

karabüke iki asansör yapıldı

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne gitmek için 107 basamaklı dik yokuşu çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, 12'şer kişilik, 27 metre yüksekliğe ulaşan iki asansör sayesine bu sorunu yaşamayacak.


Düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Rafet Vergili, asansörlerin 400 bin liraya mal olduğunu söyledi.


Daha önce yine yüksek kesimlerde bulunan, Kayabaşı Mahallesi'ne kule asansör, Öğlebeli Mahallesi'ne yatay asansör, Yenişehir Mahallesi'ne de 60 metre uzunluğunda yürüyen merpen yaptırdıklarını hatırlatan Vergili, "Yaptığımız projelerle vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. Yokuştan korkarak vasıta kullanan vatandaşlarımızı yapılan asansör sayesinde bir nevi yürümeye teşvik ediyoruz. Böylece vasıta kullanımını da azaltmış oluyoruz. Mahallemize, halkımıza hayırlı olsun." diye konuştu.


Konuşmanın ardından asansörlerin açılışı...