18 / 04 / 2024

karabükte kentsel dönüşüm

karabükte kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karabük İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Bölümü Akademisyenleri. Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile Mimarlık Bölümü öğrencileri katıldı.

Mehmet Ceylan: Karabük tercih edilen bir şehir olacak!

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, hükümetin Karabük'e kamu yatırımları bakımından her şeyi yaptığını ama şehircilik anlamında daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Kentsel dönüşümü ikiye ayırdık!

Karabük'te bir dizi incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, ''Kentsel dönüşümü ikiye ayırdık'' diye konuştu.

Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan ‘Rüya Şehir’ göz dolduruyor. Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor.

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesinde ilk kuralar çekildi!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesinde, 5 sene süren planlama süreci sonrası atılan ilk temellerin ardından hak sahipleri için kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimlerinde 65 aileye öncelik verildi.

Karabük Adatepe'de 200 milyonluk kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesinde, 5 sene süren planlama süreci sonrası ilk temel atıldı. 2 bin konut ve sosyal alanların yer alacağı proje için 200 milyonluk yatırım yapılacak.

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesi başladı!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesini, 4 sene süren planlama sürecinden sonra 1. Etap Proje inşaatı hafriyat ve fore kazık çalışmaları ile başlandı.

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.

TOKİ Karabük Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Karabük Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Projede 700 konut, 2 cami, 1 ticaret merkezi ve 1000 kişilik yurt binası yer alıyor.

Soğuksu'da 2.etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Projenin ihalesinin 11 Ağustosta 2015 tarihinde yapıldığını ve yüklenici firmanın belirlendiğini açıkladı.

Karabük Soğuksu'da 2. etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Soğuksu 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor!

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kahveci, önümüzdeki günlerde projenin inşaatlarına başlanacağını belirtti.

Tuzla kentsel dönüşüm 2013!

Şu ana kadar 8 binanın davul - zurna eşliğinde yıkılarak yenilendiği Tuzla’da dönüşüm için vatandaşlarla görüşmeler devam ediyor. Tuzla kentsel dönüşüm kapsamında eski binalar yıkılarak yerine aynı büyüklükte daha modern evler veriliyor...

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

karabükte kentsel dönüşüm Haberi

karabükte kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karabük İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Bölümü Akademisyenleri. Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile Mimarlık Bölümü öğrencileri katıldı.  "Kentsel Dönüşümle Afetlere Hazır Türkiye" konulu sunumu ile gelecekte mimarı yapıların her kademesinde görev yapacak öğrencilere kanunlar bazında önemli bilgiler aktaran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Riskli Yapılar Daire Başkanlığından İnşaat Mühendisi İsa Yıldırım, Mevzuatla ilgili süreç, Risk Tespit Analizi ve 6306 sayılı kanunun tanımından bahsederek hangi binaların bu analizi yaptırabileceği hangi binaların ise yaptırmayacağını anlattı. İnsan Hayatının bedel olarak karşılığı olmadığı ve Türkiye'nin Kentsel Dönüşüm süreci içerisinde bulunduğunu ifade eden İnşaat Mühendisi İsa Yıldırım, Yapıların Analizi aşamalarını ise şu şekilde özetledi: Talep-Riskli Yapıların Tespiti-Rapor inceleme OnayıTapuya...