23 / 04 / 2024

karaca home un havlu setleri

karaca home un havlu setleri

Karaca Home’un özel ahşap kutusunda satışa sunulan kokulu banyo setleri, bayramda sevdiklerinizi mutlu edecek en kullanışlı ve şık hediye seçeneği olacak. Karaca Home'un bambu havlu seti, 6 adet el havlusu, banyo kokusu ve kalpli sabundan oluşuyor...

English Home'da büyük indirim; Fiyatı 949,99 TL'den 299,99 TL'ye düştü

English Home'un internet sitesinde yapılan bir indirim görenleri hayrete düşürdü. 949,99 TL'den satılan bu ürünün fiyatı yüzde 68 indirimle 299,99 TL'ye düştü. Acele eden alır! İşte detaylar...

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Çeyiz alacaklar koşun: Karaca ‘Evlilik Paketi’ne 5 bin TL indirim yapıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve mutfak ürünleri markası Karaca yeni evleneceklere özel ‘Evlilik Paketi’ kampanyasıyla karşımızda. Evlilik Paketi alacaklara tam 5 bin TL indirim var. Peki nasıl mı? İşte kampanya detayları..

TOGG’un fiyatını belirleyecek kıstas kesinleşti

TOGG’un çıkış fiyatının 60-70 bin Euro civarı olması beklenirken fiyatı etkileyecek bir kıstas daha kesinleşti. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yaptığı son açıklamada TOGG’un çıkaracağı araçla ilgili “Yüzde 10 ÖTV diliminin içinde kesin kalacağız” açıklamasında bulundu.

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

English Home haftanın fırsatlarını sunar! İşte English Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Ev dekorasyonunda önce marka English Home haftanın fırsatlarını yaklaşık 4'te bir fiyatına müşterilerine sunuyor. İşte English Home'un 8 Eylül 2022 fırsatları

TOGG'un piyasaya çıkaracağı ilk model belli oldu! Erdoğan'ın açıkladığı tarih yeniden güncellendi

Türkiye'nin ilk yerli otomobil markası TOGG'un üretim aşamasına geçilmesi için gün sayılıyor. 2 yıllık alt yapı çalışmalarının sonunda piyasaya çıkacak ilk TOGG modeli de belli oldu. TOGG, ürün gamında 5 farklı model bulunacak.

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Alagöz tarafından kuruldu.

Tetri Home 3 mağaza açacak!

Kendi tasarımlarını üreten ve hem iç piyasaya sunan hem de yurt dışına ihraç eden Tetri Home'un yurt içinde 5 mağaza, 20 corner ve 30 toptan bayisi var.

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

karaca home un havlu setleri Haberi

karaca home un havlu setleri


Karaca Home’un özel ahşap kutusunda satışa sunulan kokulu banyo setleri, bayramda sevdiklerinizi mutlu edecek en kullanışlı ve şık hediye seçeneği olacak.


Karaca Home’un en güzel pastel tonlardan oluşan ve farklı renklerle kombinlenen bambu havlu seti, 6 adet el havlusu, banyo kokusu ve kalpli sabundan oluşuyor. Bayramda sevdiklerinize hediye edeceğiniz özel ahşap kutusunda kokulu bambu havlu seti 49,90 TL’lik fiyatıyla da oldukça cazip.


Şık ve zarif tasarımları, pastel renkleri ve yumuşacık dokusuyla kullanışlı Karaca Home ürünleri özellikle dokunma duyusunu harekete geçiren, arınma ve rahatlama gibi ihtiyaçları cevaplayarak doğallığın pozitif enerjisini evlere...