26 / 04 / 2024

Karacabey Belediyesi arazi

Karacabey Belediyesi arazi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karacabey Belediyesi’nin satış kararı verdiği mera alanlarıyla ilgili soru önergesii yanıtlamadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Kaş Belediyesi, Patara’da 28 milyon TL’lik arazi satacak!

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı dünyaca ünlü Patara antik kentini de içeren Gelemiş Mahallesi’nde yer alan iki ayrı parsel arazi Kaş Belediyesince ihale yoluyla satılacak.

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kınık Belediyesi, İzmir Kınık'ta yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arazi Cumalı Mahallesi'nde bulunuyor.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Karacabey Belediyesi arazi Haberi

Karacabey Belediyesi arazi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karacabey Belediyesi’nin, çoğunluğunu eski vasfı mera olan alanların oluşturduğu 300’ü aşkın arsa ve araziyi satış kararına ilişkin konuşmadı. 

Cumhuriyet'ten Sefa Uyar'ın haberine göre; Pakdemirli, satışa yönelik soru önergesine verdiği cevapta, konuya ilişkin yorumda yapmazken, mera alanlarının satılamayacağını belirtti. 

Karacabey Belediyesi, mayıs ve temmuzda gerçekleştirilen belediye meclisi toplantılarında, 8 farklı mahalle ve köydeki toplam 316 arsa ve tarla için satış kararı almış; satış kararı alınan arsa ve tarlaların çoğunluğunun olduğu Aşağıfevzipaşa köylüleri, satışa karşı belediyenin önüne yürümüş ve belediye önünde eylem yapmışlardı. 

Ayrıca, köylüler, söz konusu alanların daha önce mera olduğunu dile getirerek, alanların mera vasfının tespiti ve satışın iptali için Bursa 4. İdare Mahkemesi’ne dava açmıştı. Satışın ise belediyenin uzun süredir bütçesini dengeleyemediği ve açığın kapatılması için...