23 / 04 / 2024

Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı

Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Karaca airfryer modelleri ve 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

Karaca airfryer modelleri Aralık ayı fiyatlarıyla dikkat çekti. Peki Karaca airfryer özellikleri neler? Karaca airfryer ne kadar, kaç TL? İşte Karaca airfryer özellikleri ve 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

Güngören 1. ve 2. Etap 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Güngören ilçesi, 1.ve 2. Etaplar RNİP'na , Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Güngören Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Güngören'deki spor yatırımlarını inceledi...

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esat Karaca tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı Haberi

Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Altındağ Belediyesi’nin 2011 yılında Karacaören Mahallesi’nde inşa ettiği Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde yapımı süren Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı’nı ‘ruhsatsız ve kendilerine ait park alanında olduğu’ nedeniyle mühürledi. Hürriyet'te yer alan habere göre; gençlik merkezinin 9 yıl boyunca çocuklara ücretsiz hizmet verdiğinden bahseden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı bu duruma tepki göstererek, “Sayın Mansur Yavaş’ın bu hatadan bir an önce dönmesini temenni ediyorum” dedi. Konu hakkında sosyal medyadan açıklamala yaptı. Balcı şu ifadeleri kullandı:

BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR

“Altındağ Belediyemize ait olan ve 2011 yılında hizmete giren Karacaören Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’miz Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün (dün) mühürlenmiştir. 9 yıldır binlerce çocuğa tamamen ücretsiz olarak hizmet veren bu tesisin mühürlenmesi Karacaören mahalle...