23 / 04 / 2024

karadağ borsası

karadağ borsası

Borsa İstanbul açıklamasında, Borsa İstanbul'un, Bakü, Kırgız ve Saraybosna borsalarının ardından Karadağ Borsası' nın sermayesine yüzde 24,38 iştirak oranı ile ortak olduğu belirtil di...

Kripto para borsası BitMart'ta 196 milyon dolarlık vurgun!

Kripto para borsası BitMart'ın siber saldırıya maruz kaldığı ve 196 milyon dolarlık varlığın çalındığı açıklandı. BitMart CEO’su Xia, askıya alınan para çekme işlemlerine yarından itibaren başlanacağını ve zararların giderileceğini duyurdu. 

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olan vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi olan 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Kripto para borsasında hack şoku!

Binance Global adlı kripto para borsasına yatırım yapan üniversite öğrencisi Halil Utku Şimşek  cep telefonu üzerinden hesabına girmeye çalıştı fakat hesabın devre dışı bırakıldığını anladı...

Kripto para borsası Coinzo kapandı!

İzmir merkezli kripto para borsası Coinzo dün sabah faaliyetlerini durdurdu. 

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Kripto para borsasında denge sağlanamıyor!

Son zamanlarda meydana gelen spekülasyonlar ve ülke hükümetleri tarafından alınan kararlar nedeniyle kripto para borsasında dengeler alt üst oldu.

ABD’den Rusya merkezli kripto para borsasına yaptırım!

ABD Hazine Bakanlığı, ABD'nin Rusya merkezli kripto para borsası SUEX OTC'ye yaptırımlar uyguladığına dikkat çekti. Bu eylemin, ABD’nin bir sanal para birimi borsasına karşı ilk yaptırımı olduğu ifade edildi.

Büyük soygun! Japon kripto borsasından 94 milyon dolar çalındı!

Japonya merkezli kripto para borsası Liquid, saldırıya uğradığını ve tahminen 94 milyon dolar değerinde kripto paranın çalındığını duyurdu.

Kripto para borsası Huobi'den kripto para türevlerinde işlem yapma yasağı!

Kripto para borsası Huobi tarafından, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlemler gerçekleştirilmesine yasak getirdi.

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Karadağ tarafından kuruldu.

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

Elon Musk kripto borsasında neyi amaçlıyor?

Tesla'nın CEO'su Elon Musk son günlerde kripto para borsasına yönelik açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor. Peki, Elon Musk kripto paralarına yönelik spekülasyonlarıyla neyi amaçlıyor?

karadağ borsası Haberi

karadağ borsası

Borsa İstanbul'un Avrasya borsaları arasında gerçekleştirmeyi planladığı bölgesel ağa yönelik önemli bir adım olan bu ortaklığın, İstanbul'un Uluslararası Finans Merkezi olmasına da katkı sağlayacağı kaydedilen açıklamada, Borsa İstanbul'un Karadağ Borsası’nın yanı sıra Saraybosna Borsası, Bakü Borsası ve Kırgız Borsası'nda da ortaklıkları bulunduğu hatırlatıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan, Borsa İstanbul olarak Karadağ Borsası ile deneyimlerini paylaşmaya hazır olduklarını ve Karadağ sermaye piyasalarının gelişmesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini vurguladı. Turhan, "Karadağ Borsası ile kurduğumuz stratejik ortaklık, bu umut vaat eden ekonomik coğrafyada varlığımızı belirginleştirmek adına atılmış kilit bir adımdır" değerlendirmesini de...