25 / 04 / 2024

Karaderili şirketler otel

Karaderili şirketler otel

Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, 3 bin 500 metrekare alan üzerine aynı anda 3 bin kişilik kongre ve toplantıların gerçekleştirilebileceği salon yaptıklarını söyleyerek, ''Türkiye'nin kongre oteli olmaya adayız" diye konuştu.

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Karaderili Şirketler Grubu Terma Garden projesine start verdi!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'daki ikinci yatırımı olan Terma Garden, 40 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Terma City'e gelen yoğun taleple Terma Garden projesine start veren grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırmayı planlıyor. 

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Terma Garden Yalova için düğmeye basıldı!

Hayata geçirdiği Terma City yatırımıyla dikkat çeken Karaderili Şirketler Grubu, Terma Garden Yalova için düğmeye bastı.

Mermerler Şirketler Grubu otel projesine 30 milyon Euro yatıracak!

Mermerler Şirketler Grubu, Beşiktaş’ta tarihi bir yapıyı otele dönüştürmek için harekete geçti. Anıtlar Kurulu’ndan onay bekleyen grup, proje için yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapmayı ve 385 kişiye istihdam yaratmayı planlıyor.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Yalova Terma City hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirilen, 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal otel Terma City açıldı...

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Karaderili'den Türkiye'nin kongre oteli!

Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, 3 bin 500 metrekare alan üzerine aynı anda 3 bin kişilik kongre ve toplantıların gerçekleştirilebileceği salon yaptıklarını söyleyerek, ''Türkiye'nin kongre oteli olmaya adayız" diye konuştu.

Karaderili şirketler otel Haberi

Karaderili şirketler otel

Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, yaptıkları yatırımlarla iş dünyasının büyük ihtiyaç duyduğu kongre ve seminer alanlarını da hizmete sokacaklarını söyledi. İstanbul'a bir saatlik mesafede bu kadar büyük bir termal otelin olmadığını söyleyen Talas, "Aynı anda 3 bin kişinin katıldığı seminerler başka ülkelere gidiyor. Biz bu yatırımla hem uluslararası hem de İstanbul’da seminer ve kongre yapmak isteyenlerin mekân sorununu çözüyoruz. 3 bin 500 metrekare alan üzerine aynı anda 3 bin kişilik kongre ve toplantıların yapılabileceği salonumuzu yapıyoruz. Türkiye'nin kongre oteli olmaya adayız. Bu salon, aynı zamanda 4'e bölünüp daha küçük gruplara hitap edebilecek seviyelere gelebiliyor. Bunun haricinde 8 tane daha toplantı salonumuz var, her biri 90 metrekare. İçerisinde banket ofis, vestiyer ve basın odası, çeviri odaları olacak....