27 / 04 / 2024

karaköyde otel inşası

karaköyde otel inşası

İSTANBUL'a turist getiren kurvaziyer gemilerinin yanaştığı Salıpazarı - Karaköy Limanı özelleştirme ihalesi, kelimenin tam anlamıyla, başta emlak piyasası olmak üzere bölgeye ilgiyi artırdı. Fiyatlar 7 bin 500 dolara kadar çıktı...

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Kulak İnşaat Körfez'de 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi!

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Garanti Bankası Mardan Palace Otel'in satışını istedi!

Antalya'da 1.4 milyar dolara inşa edilen, Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Otel'in ödenmeyen kredileri için şimdi de Garanti Bankası satış istedi.

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi.

1992 yılında Park Otel'in 6 katı yıktırılacakmış!

1992 yılında Gümüşsuyu'nda inşası devam eden Park Otel'in, bitişiğindeki Alman Konsolosluğu seviyesinde olması kararı, İmar Bakanlığı tarafından onaylanmış. Karara göre 33 katlı olması planlanan otelin fazla katları yıkılacakmış.

Karaköy turizmcilerin ilgi odağı oldu!

Beyoğlu ilçesine bağlı Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı.

Ahmet Misbah Demircan: Karaköy'deki yatırımlar fırtına koparacak!

Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı. Butik oteller hariç yapılan otellerin yatırım değeri 320 milyon doları buluyor.

Karaköy'de otel projeleri artacak!

BEYOĞLU ilçesine bağlı Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı.

Marmaris'te kaçak otel inşaatında yıkım yapılıyor!

Selimiye Mahallesi'ndeki kaçak olduğu belirlenen 3 katlı otel inşaatının yıkımı sahipleri tarafından yapılıyor. Denize sıfır olarak yapılan ve kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı.

Galatasaray 2015'te otel inşaatına başlayacak!

Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak şu açıklamalarda bulundu: 4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez...

Arnavutluk'ta, Büyük Cami'nin inşası için izin çıktı!

Arnavutluk'ta, Büyük Cami'nin inşası için izin çıktı. Arnavutluk Başbakanı Rama, Tiran' da yapılması planlanan Büyük Cami'nin inşaat iznini Arnavutluk Müslüman Birliği Başkanı Bruçay'a teslim etti.

Uydu merkezinin inşası tamamlandı!

Uydu merkezinin inşası tamamlandı. TUSAŞ bünyesinde kurulan Türkiye'nin ilk Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi tamamlandı. Yapıda aynı anda birden fazla uydunun montaj, entegrasyon ve testleri yapılabilecek.

karaköyde otel inşası Haberi

karaköyde otel inşası

İSTANBUL'a turist getiren kurvaziyer gemilerinin yanaştığı Salıpazarı-Karaköy Limanı özelleştirme ihalesi, kelimenin tam anlamıyla, başta emlak piyasası olmak üzere bölgeye ilgiyi artırdı. Galataport olarak bilinen Türkiye Denizcilik işletmeleri'ne ait İstanbul Salıpazarı Liman Sahası'nın özelleştirilme ihalesinin ilkini 2005 yılında İsrailli işadamı Sami Ofer kazanmış; ancak ihale bir süre sonra iptal edilmişti. Limanın 30 yıllığına özelleştirilmesini sağlayacak ihale geçen mayıs ayında yapıldı ve bu kez 702 milyon dolarlık teklifle ipi Doğuş Holding göğüsledi. 



BÜYÜKLER ÇEVREYİ PARSELLEDİ 


2005 yılında iptal edilen Galataport ihalesinin sekiz yıl aradan sonra ikinci kez yapılması, Salıpazarı ile Karaköy arasındaki bütün sokaklara ilgi duyan yatırımcıları da hareketlendirdi. Salıpazarı'ndan başlayan Denizcilik İşletmeleri'ne ait alanın karşısında bulunan binaların etrafı tek tek çevrilmeye başlandı. Bu binaların çoğunun yıkılarak yerlerine otel inşa edildiği gözleniyor. 


Yıkılıp yerlerine...