24 / 04 / 2024

Karaman 15 Bin Kişilik Stadyum Projesi çalışmaları

Karaman 15 Bin Kişilik Stadyum Projesi çalışmaları

Yeni yapılması planlanan 15 bin kişilik stadyumla ilgili geçtiğimiz aylarda, projenin uygulanacağı belediyeye ait olan 57 bin metrekarelik arazi yapılan protokolle Gençlik Spor Bakanlığına devredilmişti.

Milli Emlak o ildeki 15 bin 308 metrekarelik araziyi yüzde 20 indirimle satıyor!

Karaman Milli Emlak Müdürlüğü, Karaman Merkez'de yer alan 15 bin 308 metrekare yüzölçümüne sahip araziyi yüzde 20 indirim ya da taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Fikirtepe'de metrekare fiyatları 15 bin TL'yi bulacak!

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe’de metrekaresi 4 bin TL olan konutlarda fiyatın 7-8 bin TL’ye çıktığını, 15 bin TL’yi göreceğini söyledi. Nuhoğlu, “Firmalar ve kamu çalışıyor. 2017 Fikirtepe yılı olacak” dedi

Doğuş İnşaat'tan döviz bozdurana 15 bin TL indirim!

Küresel patronların istediklerini veremeyen Türk halkı, doları bozduranlara ilginç indirimleri yapmaya devam ediyor. Berber, lokantacı, fırıncı derken indirim kervanına İnşaatçılarda katıldı. Kahramanmaraşlı bir firma 15 bin Dolar bozdurana 15 bin TL indirimli ev satacağını duyurdu.

Ordu'ya 15 bin basamaklı yürüyüş merdiveni yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sahilden kentin seyir terası konumundaki 530 rakımlı Boztepe'ye 12 kilometre uzunluğunda, 15 bin basamaklı yürüyüş merdiveni yapacaklarını açıkladı.

Gaziosmanpaşa'ya 15 bin metrekarelik park geliyor!

Karayolları Mahallesi, yaşam kalitesini artıracak 15 bin metrekarelik parkıyla artık daha yeşil ve güzel bir görünüme kavuşacak.

Çatalca Nakkaş'da 15 bin 500 dönümlük arazi istimlak ediliyor!

Çatalca Nakkaş Mahallesi'nde 15 bin 500 dönümlük arazi istimlak ediliyor. Halkı tedirgin eden istimlak kararının ardından ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Nakkaş Mahallesi'ni ziyaret etti.

TOKİ'den emeklilere yılda 15 bin konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, emeklilere yönelik olarak da her yıl 15 bin konut üretiminin hedefleri arasında yer aldığını belirtti. Turan, TOKİ’nin bu yıl içinde ürettiği konutlardan 12 bin adedinin emeklilere yönelik olduğunu vurguladı.

Ev alana 15 bin TL destek hesabı nasıl açılır?

Konut hesabı ve devlet katkısı yönetmeliğinin yürürlüğe girmesi ile birlikte konut hesapları başvuruları da başladı. Peki, ev alana 15 bin TL destek hesabı nasıl açılır?

75 bin TL biriktirene 15 bin TL konut desteği!

Beklenen uygulama başladı. Konut hesabında en az 3 yıl birikim yapıp ilk evini alanlara devlet katkısı ödenecek. 5 yılda 75 bin lira biriktiren, 15 bin lira alacak.

15 bin lira konut yardımı başvuru adımları!

Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmeliğin yarın yürürlüğe girmesi ile birlikte devlet ilk kez ev alacaklara 15 bin lira konut yardımı yapacak. İşte 15 bin lira konut yardımı başvuru adımları..

15 bin TL'lik devlet desteğine yönelik projeler geliştirilmeli!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan konut alımında devletin gerçekleştirdiği 15 bin TL’lik desteği yorumladı.

Kuzu ve Ofton'dan 15 bin TL'lik devlet desteği yorumu!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu ile Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, ev almak isteyenlere devletin vereceği 15 bin TL’lik desteği yorumladı.

Karaman 15 Bin Kişilik Stadyum Projesi çalışmaları Haberi

Karaman 15 Bin Kişilik Stadyum Projesi çalışmaları

Stadyumun yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projelendirme çalışmalarının başladığı müjdesini verdi. Belediye ve Gençlik Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "15 Bin Kişilik Stadyum Projesi" için projelendirme çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve proje ekibiyle stadyumun yapılacağı alan üzerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çalışkan; "Yeni Stadyum Türkiye'deki Modern Stadyumlar Arasına Girecek" Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Projelendirme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Başkan Çalışkan: "Karaman'ımız için son derece önemli bu mega proje 2016 yılının ilk çeyreğinde ihale edilecek. İhalenin sonuçlanmasının hemen ardından yeni stadyumun temelini atacağız. Karaman'da yaklaşık 80-100 milyon liralık mega bir projeyi hayata geçiriyoruz. Stadyum projesi çalışmalarının tamamlanması ile kentimiz 15 bin kişilik son derece fonksiyonel bir stadyuma kavuşacak....