25 / 04 / 2024

Karaman Şehir stadı

Karaman Şehir stadı

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor! Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022!

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor. Projeye başvuru yapanlar Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022'yi merak ediyor ve araştırıyor. İşte Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022...

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi!

TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi ve TOKİ Karaman Akçaşehir 2020 sonuçları...

TOKİ Karaman Akçaşehir kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Akçaşehir 2020 projeisnde yer alan 142 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Karaman Şehir Stadyumu 2020'de tamamlanacak!

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, yapımı devam eden 15 bin kişilik Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Silivri'ye 10 bin kişilik şehir stadı müjdesi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Göz bebeğimiz Silivrispor’umuza, kentimize, Silivri’mize yakışan 10 bin kişilik şehir stadı istiyoruz bunu yapacağız" dedi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Karaman Şehir stadı Haberi

Karaman Şehir stadı

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi'nde çalışmalar başladı. Sahip olduğu modern görünümü ve fonksiyonları ile Karaman'ın çehresini değiştirecek dev projelerden birisi olan şehir stadyumunda yapım çalışmaları başladı.

        

Karaman Şehir Stadyumu Projesi'nin bu yıl Türkiye'de ihalesi yapılan ve yapımına başlanan ilk stadyum projesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şöyle konuştu. " Son yıllarda belediyemizin yatırım ve hizmetleri ve diğer kamu yatırımları ile adeta şantiye alanına dönen Karamanımızda çok önemli bir proje daha hayata geçiyor. Yeni Şehir Stadyumu Projesi, yaklaşık 100 Milyonluk bir yatırım. 57 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan stadyum içerisinde futbol sahasının yanı sıra, bireysel sporların yapılabileceği salonlar, antrenman sahaları, alış-veriş merkezleri,...