18 / 04 / 2024

karaman yatırım 2017

karaman yatırım 2017

Başbakan Binali Yıldırım, Karaman yatırımlarını ve projelerini anlattı. Yüksek hızlı trenin sesinin duyulduğunu söyleyen Yıldırım, ''TOKİ için 510 milyon harcadık'' şeklinde konuştu.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Karaman tarafından kuruldu.

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dağhan Berat Karaman tarafından kuruldu.

'Trump'ın damadının emlak şirketi yatırım aldı' iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 2017 faaliyet raporu!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 döneminine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Torunlar GYO'dan 1.3 milyarlık yatırım hedefi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılını 6.4 milyar TL net aktif değer ve 10.3 milyar TL portföy büyüklüğü ile kapattı.

Aryom İnşaat 3 yılda 500 milyonluk yatırım yapacak!

2017’de hedeflediklerinin üstünde bir başarı yakaladıklarını dile getiren Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Günday, “2018’de 100 milyonluk yatırım yapacağız” diyerek açıklamalarda bulundu. 

RE-PIE, 2017'de 1 milyon metrekare arazi yatırımı yaptı!

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan gayrimenkul yatırım fonları kurmak üzere lisans alan ilk portföy yönetim şirketi olan RE-PIE, 2017'de 1 milyon metrekarelik arazi yatırımı yaptı.

İzmir'e 2017’de 2,5 milyar liranın üzerinde yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2017’de 2,5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptı. 14 yıllık toplam yatırım miktarı ise 15 milyar liraya yaklaştı. 

2017’de melek yatırımcılar 66 girişime yatırım yaptı!

İş fırsatına yatırım yapan, şirketlerin büyümeleri ve gelişmeleri için sermaye sağlayan kişiler olan melek yatırımcıların oluşturduğu ekosistem giderek büyüyor. Melek yatırımcılar, 2017’de 66 girişime toplamda 26,4 milyon dolar yatırım yaptı.

Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Nef'in uzun zamandır beklenen ticari üniteleri satışa çıkıyor. Açık artırma müzayedesi 21 Aralık 2017'de yapılacak. Peki Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

karaman yatırım 2017 Haberi

karaman yatırım 2017

Başbakan Binali Yıldırım iktidarları döneminde Karaman’a çok büyük önem verdiklerini ve toplamda 11 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyledi.


Karaman’ın her alanda alt yapısında eksiklik kalmadığının altını çizen Başbakan Binali Yıldırım:

“Eğitim alanında Karaman çok iyi yerde. Tam 924 derslik yaptık, 6 spor salonunun tamamladık.90 yataklı uygulama otelini bitirdik.Yapılanlar arkadan geliyor. Eğitim’de 611 milyon lira yatırım yaptık.Sağlıkta eksiklerimiz kalmadı ve bu alanda 130 milyon lira harcamışız.”


ULAŞIMDA ÇAĞ ATLAYAN KARAMAN

Göreve geldikleri zaman Karaman tarihinde sadece 19 kilometrelik bölünmüş yolun olduğunu hatırlatan Başbakan Binali Yıldırım:

“İktidarımızda Karaman’a 138 kilometre bölünmüş yol inşa ettik.Karaman çevre yolu yapılıyor.Alt-geçit,üst geçitler hizmete girdi. Karayollarında sorun yok. Bitirilenler var,devam edenler var. Kuş yuvası tüneli var biliyorsunuz.Buranın eski haline hatırlayın,şimdi buraya 10 tünel inşa ettik ve eskiden Karaman’dan Alanya 4,5 saat...