25 / 04 / 2024

Karamürsel İHL Spor Salonu ihalesi

Karamürsel İHL Spor Salonu ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi(İHL) Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel İHL Spor Salonu'nun ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 3 firma teklif verdi.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

SGK'dan Kocaeli'de satılık 17 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli ili, Karamürsel ve İzmit ilçelerinde yer alan 17 gayrimenkulü satıyor...

Kocaeli'de ağır hasarlı bina kalmayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Karamürsel'de hasarlı binaların yıkımını inceledi.

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Karamürsel İHL Spor Salonu ihalesi Haberi

Karamürsel İHL Spor Salonu ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel İmam Hatip Lisesi'ni spor ve seminer salonu ile buluşturuyor. 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi(İHL) Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi. İhaleye 3 firma teklif verdi. 


BİN 214 M2 ALAN ÜZERİNE YAPILACAK 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu, bin 214 metrekare alan üzerine kurulacak. Voleybol ve basketbol sahalarının yer alacağı spor salonunda 1 50 kişi kapasiteli tribün bulunacak. Ayrıca spor salonu içerisinde 1 60 kişi kapasiteli seminer salonu yapımı gerçekleştirilecek. 


3 FİRMA TEKLİF VERDİ 

Hizmet binası ihale salonunda yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklif 3 milyon 101 bin TL ile Süleyman Doğan+Atlas İnşaat tarafından...