29 / 03 / 2024

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi son durum

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi son durum

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Merkezimiz hızla tamamlanıyor." dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yıl içinde açılacak!

Karasu’da inşa çalışmalarının sürdüğü Sosyal Gelişim Merkezi’nin yıl içerisinde vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin Karasu ilçesinde hayata geçireceği sosyal gelişim merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin ihalesi 27 Şubat'ta!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi projesinde gelinen son noktayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,, “Yeni merkezimiz için 27 Şubat Pazartesi günü ihaleye çıkıyoruz." dedi

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşmasıyla gelişim sağlıyor!

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşması ile birlikte gelişim sağlamaya devam ediyor. 

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birtan Yavaşcı tarafından kuruldu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Bilgiç tarafından kuruldu.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi son durum Haberi

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi son durum


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetledi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Başkan Toçoğlu’na SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu da eşlik etti.

Her kesime hitap edecek 


Başkan Zeki Toçoğlu, “Aşağı İncili Mahallesi’nde 5 bin metrekarelik alan üzerine inşa ettiğimiz Karasu Sosyal Gelişim Merkezimizde çalışmalarımız hızla tamamlanıyor. Genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk ve engellilerin ihtiyaçlarına cevap üretecek olan tesisimizin içerisinde SAMEK sınıfları, kafeterya, kitap kafe, çok amaçlı salon, seminer salonu, teknik ofisleri, 250 kişilik konferans salonu, derslikler ve bol yeşil alan olacak. Karasu SGM ile çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza en değerli hizmetleri sunacağız”...